2011-2012 | Lauro, Bagy ve Muslera

Kaleye kim geçecek, kim transfer edilecek ciddi bir karmaşa söz konusu. Bugün yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak sabah saatlerinde yaptığı açıklama sonrasında bir anda tüm dikkatler haklı olarak Internacional takımında forma giyen Lauro'ya çevirildi. Daha evvel Taffarel'in referansı ile görüşüldüğü belirtilen ve imza atma aşamasına gelindiği iddia edilen Victor Bagy de kaleci adaylarımızdan birisiydi. En güçlü aday ise kuşkusuz transfer sezonunun başından beri dile getirilen Uruguaylı genç isim Fernando Muslera. Kim gelecek, ne zaman gelecek, ne kadar maliyetle gelecek gibi bir çok cevapsız soru var. Şuanda en büyük aday olarak Fernando Muslera gösteriliyor. Kutudan başka bir sürpriz çıkar mı? Zor. Kaleci transferinin en geç Temmuz'un ilk haftasında bitirileceği kulislerde konuşuluyor. Lauro isminin ardından gelen tepkiler nedeniyle transferde vazgeçildiği ve Bagy-Muslera arasında karar verilecek gibi görünüyor. Bu arada belirtelim, bu sabah Abdürrahim Albayrak'ın yaptığı açıklamalar nedeniyle SPK'a 114 bin lira ceza ödenecek. Tıpkı Johan Elmander transferinde olduğu gibi.. 

2 yorum:

  1. Böyle saçmalık olmaz. Cezayı tabi ki kendisi öder konumuz o değil ama Galatasaray yöneticilerinin her ay bildirimden önce transfer açıklaması yapmaktan 114 bin ceza alacak kadar işbilmez ve boşboğaz olmasını kabul edemiyorum. Başka bir kulüp yöneticisinin de bu şekilde ceza aldığını hatırlamıyorum. Ha ortada bir icraat da yok işin trajikomik tarafı.

    Albayrak bana atılması gereken safra izlenimi veriyor. Şu ana dek hangi transferle ilgili konuşsa o iş yattı. Örnek Ersan Gülüm, Reyes, Forlan... O yüzden Lauro için de konuşunca sevindim bir taraftan. Ne de olsa adam 30 yaşına gelmiş kendi takımında bizim Aykut gibi 3. kaleciliğe düşmüş. Düşünsenize biri Aykut için para verip almak istese valla ben satmaya utanır bedava yollarım o derece yani. Bizim safra yönetici çıkmış kaleciyi yetiştireceğiz diyor bir de. Pes 30 yaşındaki kalecinin nesini yetiştiriyorsun? Yavaş yetiştir Buffon olur bakarsın!

    Sözün özü sabredelim yönetime güvenelim deyip duruyorum ama artık ben de dayanamaz oldum. Hep laf hiç icraat, ve edilen laflar da boş kere boş... Beyler az laf az vaat çok iş çok icraat. Sessiz ve derinden biraz...

    YanıtlaSil
  2. selamlar arkadaşlar, ben de kalede ismi olan artık düşündürmeyecek birini istiyorum. bu isim muslera olabilir. frey olabilirdi, brezilya dan herahangi bir kaleci soru işaretleriyle gelir. onun dışında bugün basında çıkan sağ bek nei için bi gelişme olabilir mi. ben çok beğendim oyuncuyu. klasik bi sağ bek değil, dani alves, gökhan gönül gibi bi oyuncu. alınmalı bence. tabi videolardan belli de olmaz ama adamın kelitesi belli.. bu konuda haber bekliyorum sizden..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0