2011- 2012 Sezonu Kamp Programı

Takımımız yeni sezon hazırlıklarına 27 Haziran'da başlayacak. 2-12 Temmuz arasında Avusturya'da kamp yapacak olan futbol takımımız, ikinci kamp hazırlıkları için Almanya'ya giderek burada 24 Temmuz'da Almanya'nın Dortmund kentinde İnter ile hazırlık maçı yapacak. 28 Temmuz'da ise sezon açılışını yapmak için Türk Telekom Arena'da Liverpool ile bir hazırlık maçı oynanacak.

3 yorum:

  1. Hımm güzel. Signal Iduna Park'ta Inter ile, TT Arena'da ise Liverpool ile oynayacağız demek. Bon Jovi konserinde geberecek çimler 28'ine yetişecektir. :D

    YanıtlaSil
  2. FCN Bloga ne oldu? Artik transferlerden hic haber vermez oldunuz. Bu haber ise milliyet gibi ucuz haber hapan gazetelerden bile sonra eklendi siteye. Suskunlugunuza sebebini cozemedim bir turlu...

    YanıtlaSil
  3. @Teshub11; Kulübümüzün menfaatleri dogrultusunda susmayı yeğliyoruz. Anlaşılmak üzere olan isimleri sızdırmanın kulübümüze yarardan çok zararı var, bunu geçmişte gördük. Şunu da hatırlatmak isterim ki biz duyum sitesi değil, Galatasaray Spor Kulübü haberlerini barındıran Galatasaray Bloguyuz..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0