YORUMSUZ!!!

Aslında bu videonun altına yazılacak çok cümle var. Belki de, cümlelerdeki 10 kelimeden 9'u küfür olacak ama gerek yok. Sövsek kime fayda.. En güzeli YORUMSUZ !!!

4 yorum:

  1. bu duruma uygun laf

    Kör cehalet insanı çirkefleştirir.
    Suskunluğum asaletimdendir.
    Her lafa verilecek bir cevabım vardr, Lakin;
    Bir lafa bakarım lafmı diye
    Birde söleyene bakarım adammı diye.

    YanıtlaSil
  2. Pelin'in çektiği video bu. Ben de oradaydım. Seslerin çok azı yansımış. Orada efendi efendi içeriden çıkacak arkadaşlarımızı beklerken gelen bir grup polisin, amirleri ile birlikte (ki başta amirleri) hiçbir şey yapmayan kişilere küfür ve darpla beraber yaptıkları muamele, bizi itip kakarken öğretmen olduğumuzu söylediğimizde biraz geri adım atmaları, ama yine de tehditkar biçimde "burada kalırsanız arada siz de kaynarsınız" sözleri. telefona yansımamış.
    Ne diyeyim. Arabamıza giderken bile yolda sürekli sözle taciz eden, küfredeni hakaret eden polislere ne denir ki?! Bazıları hırs yapmış ortalık "hani çıkmayacaktınız?", "hani salonu boşaltmayacaktınız?", "böyle seve seve (orjinalini anlamışsınızdır!) çıkartırlar adamı" gibi söylemlerle kendini tatmin ediyordu.
    Ama hiçbirisi salonda yeşil tişörtü olan, güvenlik yeleği giyen sivil polis gibi olamazdı. Maçın sonlarında Fenere küfredilirken yanımızda polis arkadaşlarının onu sakinleştirmesi, diğer polislerin tribüne dalmasıyla onun için bir patlamaya dönüştü. Düşmana bile vurulmayacak sertlikte vururken resmen gözü dönmüştü. Fenerbahçeli olduğunu maç sırasında anladığım o polisi görünce gerçekten korktum. Onun önüne gelenleri yerlere nasıl fırlattığını görünce insanlığımdan korktum!!!

    YanıtlaSil
  3. Emniyete şikayette bulunalım arkadaşlar bu böyle olmaz. Maç başladığında bilet bulamamıştım ve 3. kapınn önündeki merdivenin en alt basamağında oturuyordum. Çevik kuvvetten biri geldi ve beni ordan kovmaya çalıştı ve azarlar gibi bağırmaya başladı. Benim cüssemden daha küçük, çevik kuvvet üniformasına güvenen bu zat copunu açtı ve bana vurmaya kalkıştı ortada hiçbirşey yokken! Sivil hayatta karşımda ıkını çıkaramaz ama polis üniformasında bir anda bir yerleri kalkıyor. Bir müdahalede bulunursam diğer polisler olayı anlamadan bana direk ölümüne girecekleri için yavaşça geri çekildim. Ama bu böyle gitmez arkadaşlar. Madem video kaydı aldınız bunu emniyete bildirelim. Emniyet ihbar ve şikayet ; bphism@egm.gov.tr

    YanıtlaSil
  4. sahsen polısle defalarca temas etmıs bırı olarak soyluyorum adamların ( suphelıyım ) sıze karsı kuvvet uygulaması ıcın sabah karısıyla kavga etmıs olması ogun canının sıkkın olması vb gbı sebepler yetıyo tabıkı bı sıddetın gıderek artmasında sıyasetten aldıkları gucte var ama bızım ısımız burda bunu konusmak degıl cunku bır pkk lı ATATURKun bustune pkk bayragı asınca hıcbırsey yapmazlar ama bır taraftar gorduklerınde hıc bır nedene gerek duymadan darp edebılırler bu konuda en guzelını avrupalılar soylemıs A.C.A.B saygılar

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0