THY Euroleague elemeleri için takımlar açıklandı.

Galatasaray bünyesinde bu sezonun en başarılı takımlarından birisi olan Galatasaray Café Crown için sonunda müjdeli haber geldi. 21 yıl aradan sonra ligde final oynayan Galatasaray Café Crown ligimizin finalisti olduğu için Avrupa'nın 1 numaralı basketbol organizasyonu olan THY Euroleague için eleme grubuna davet edildi. Sezon içerisinde aynı zamanda A lisansı için başvuru yapan Galatasaray Café Crown bu lisansı alması halinde eleme grubunda maç oynamadan doğrudan gruplara katılacak. Lisans alınamaması durumunda ise Galatasaray Café Crown gruplara kalmak için eleme grubunu geçmek zorunda..

7 Temmuz'da İspanya'nın Barcelona kentinde gerçekleştirilecek olan THY Euroleague öneleme kura çekimleri için basketbolun 1 numaralı organizasyonuna katılan takımlar açıklandı. THY Euroleague'in web sitesinde yer alan açıklamalarda A lisansı için wild card hala boşta. Bunun yanı sıra 21 yıl aradan sonra ligde final oynama başarısını gösteren Galatasaray Café Crown gelecek sene THY Euroleague'de öneleme oynayacak. Bunun yanı sıra 5 yıl için Euroleague'e doğrudan katılma hakkını sağlayacak olan lisans için hala ciddi bir şansa sahip olduğumuzu söylemekte fayda var. Ülkemizden Efes Pilsen ve FB Ülker'in doğrudan katıldığı THY Euroleague'de tıpkı bizim gibi Bandırma Banvit takımı da eleme grubuna katılıyor. Eleme grubuna katılan takımlar ikiye bölünecek ve eleminasyon sistemine göre maçlar oynayacaklar. Kendi bölümlerini lider tamamlayan takımlar 2012 yılında THY Euroleague'de gruplarda boy gösterme şansına sahip olacak. Lottomica Roma'dan boşalan A lisansının en güçlü adaylarından birisi olan Galatasaray Café Crown bu lisansı alamaması halinde eleme grubunda yer alacak. Galatasaray Café Crown'un lisans alması halinde eleme grubuna Euroleague yetkilileri başka bir takımı davet edecek. Eleme grubu için Galatasaray Café Crown ve rakipleri şu şekilde..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0