DUYURU | Yeni Editörlerimiz

Geçtiğimiz çarşamba günü hem Twitter hem de Facebook hesabımız üzerinden yeni editör alımları ile alakalı bir duyuru yapmıştık. Blogumuzda eksik olduğunu hissettiğimiz birkaç bölüm vardı ve Galatasaray'ın SPOR kulübü olduğu gerçeğiyle bu eksik bölümlerimizi yeni editörlerimizle doldurmaya karar verdik ve gerekli görüşmeler sonrası 3 yeni editör arkadaşımızı editör kadromuza dahil ettik.

Eksik olan bir bölümümüz olan "Elinin Hamuruyla" bölümü için, uzun zamandır Galatasaray'ımızı tribünden takip eden, Galatasaray forumlarında da çoğu insanın kendisini tanıdığı Nilay Kızılok artık FCN Blog'da yazacaktır. Yine editör kadromuzda eksik olan "Basketbol Editörlüğü"nü, Sportif Beceri ve Koordinasyon Merkezi Eğitmeni olarak Bahçeşehir Koleji'nde görev yapan Gamze Ersoy üstlenecektir. Ve yine çokça eksikliğini çektiğimiz "Voleybol Editörlüğü" görevimizi ise, tam bir voleybol sevdalısı olan ve bu sezon tabir-i caizse Burhan Felek'ten çıkmayan Begüm Tokuyucu üstelenecek ve  FCN Blog'da voleybol takımlarımızın herşeyi ile karşınızda olacaktır.  Blogumuzun editörlerinden Ahmet Şahinkaya, Mehmet Kemal Demirkan, Mert Yılmaz ve İsmail Bekar da yeni sezonda ve yeni yayın döneminde blogumuzda yazmaya devam edecekler. Aramızdan bazı nedenlerden ötürü ayrılan basketbol editörümüz Doğuş Arun ve Elinin Hamuruyla bölümünün yaratıcısı, editörü Fatma Merve Fettahoğlu'na bugüne kadar yaptıkları adına teşekkür ediyoruz.

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlarımıza hoşgeldin derken, aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Aramıza yeni katılan 3 bayan arkadaşımıza FCN Blog bünyesi altında başarılar diliyoruz.

2 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0