Ünal Aysal Açıklamalarda Bulundu

Başkan Ünal Aysal transfer konusunda çalıştıklarını, tek bir hedefleri olmadığını alternatiflerin bulunduğu ve en önemlisi herkesin içinin rahat olmasını istediğini söyledi. Başkan sezon açıldığında herkesin içini rahatlatan bir takımın hazır olacağına eminim, dedi.

Drogba ve forvet konusunda çalışmalarımız sürüyor
Drogba bize basının ve Galatasaray taraftarının bir talebi olarak geldi. Dikkate aldık önceliklerimiz arasına soktuk. Çalışmalarımız devam ediyor. Şuan bizim önceliklerimiz içerisinde forvet mevkisi için 3-4 tane isim var. Bunların içinde bizim kadromuza en iyi uyum sağlayabilecek ve maliyeti en uygun oyuncuyu arıyoruz. Bunun için biraz zaman harcadık taraftarımız ve basın sabırsızlanıyor farkındayım ama neticesi çok iyi olacak herkes huzur içinde olsun. Beklentiler fazla, büyük isimler konuştuğunuz zaman otomatik olarak bir rekabet yaratıyorsunuz, fiyat yükseliyor ve bunlar bizim işimizi zorlaştırıyor ama bir şekilde bunları çözeceğiz.

İspanya'ya oyuncu alıp satmak için gitmemiştim...
Benim İspanya'ya gitmem Atletico Madrid kulüp başkanıyla tanışmak içindi. Sporcu almak satmak için değil ama benimle beraber giden arkadaşlarım bir yere kadar bu görüşmeleri getirmişlerdi en sonunda bu görüşme sırasında kendiliğinden çıktı böyle bir şey. Neticede Atletico Madrid'in patronu bize bu üç oyuncuyla ilgili kendileri yönünden hiç bir sıkıntı olmayacağını fiyat konusunda arkadaşlarımla zaten anlaştıklarını söyledi ama bunun birde öbür tarafı var. Futbolcu ve menajer tarafı yani. Menajerlerin ve futbolcuların talepleri kulüpten farklı, bunların müzakereleri devam ediyor. Mesela Ujfalusi ile görüşmeler çok hızlı gelişti ama Forlan Güney Amerika kupasında oynuyor yani bir coğrafya sorunumuz var. Kendisini kulübüyle de 2 yıllık sözleşmesi var, İspanya'da oynuyor oraya uyum sağlamış, Türkiye'ye nazaran onun için daha uygun bir ortam . Bütün bunları göz önüne aldığınız zaman bunların bugünden yarına hallolacak şeyler olmadığını anlıyorsunuz ama bu arada bizimde başka alternatifler düşündüğümüz çalıştığımız bir ortam var. Bunların hangisi en iyi şekilde Galatasaray'a uyacaksa ileride belirli olacak.

Taraftarımızın içi rahat olsun
Taraftarımızın hiç bir endişesi olmasın, gönülleri rahat olsun. Sezon açıldığında zımba gibi ve çok kaliteli bir Galatasaray olacak. Herkesin içi rahat olsun. Gerek teknik ekibimizle gerek sporcularımızla biz seyircimizi tatmin edeceğiz. zaten bunun için göreve geldik.

2 yorum:

  1. yapma başkan, bizim bi beklentimiz yoktu, kendin söyledin drogba'yı getireceğiz diye. İyi bir dünya starı kaleci getireceğiz dedin.

    YanıtlaSil
  2. şaka gibi cidden kendi kendilerine yıldız getiriceğiz triplerine giriyorlar getiremiyolar, sonra türlü bahaneler yok beklesin taraftarımız süper kadro kurucaz vs kimi alıcaksın kaliteli Türk oyuncu kalmadı, yabancıya para vermiyosunuz 33 yaşında adam getiriyosunuz servetten biraz iyi. ikisi oynadığında yine o bölgede sıkıntı olucak eminim. istemiyoruz yıldız falan ümit milliyi toplayın diyeceğim de fenerle bjk kaptı onları da. seneye de umudum yok bayan basketle yetinicez sanırım.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0