2011-2012 | Lorik Cana

"Yanlış zaman, yanlış insan" tabiri nasılda uyuyor Lorik Cana'ya.. Berbat geçen bir sezonun ardından takımdan ayrılması gündemde Arnavut oyuncunun. İlk geldiğinde heyecanımızdan yerinde duramıyorduk ama yanlış hamleler, yanlış yapılanma ve oyuncu seçimlerinin yanı sıra birde berbat geçen bir sezon Lorik Cana'yı etkisiz eleman olarak kıldı. Fazla uzatmanın alemi yok, Fernando Muslera transferi için Lazio'ya takasta kullanılacak. İtalyan kulübü transferi için son derece istekli, Lorik Cana ise transferi konusunda eğer gönderirseniz giderim modunda. Arnavut basınına İngiltere'den ve İtalya'dan teklifler aldığını dile getirmişti. Arnaavut oyuncu çok çok büyük bir olasılıkla gelecek sezondan itibaren Lazio forması giyecek gibi görünüyor. Talipler arasında Everton ve Aston Villa'nın da olduğunu ekleyelim. Yeni sezon öncesinde önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan Avusturya kampına katılmayan Lorik Cana, Istanbul'da kalarak transfer görüşmeleri yapacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, yolun açık olsun Lorik..

3 yorum:

  1. kendisi hakkında iyi yada kötü izlenim edinemden o siliniyor Galatasaray tarihinden..bundan önce ki niceleri gibi..onun hakkında tek aklımda kalan sanırım manisa maçıydı 1-0 gerideyken o kadromuza rağmen sağlamda baskı kurmuşken yaptırdığı anlamsız penaltı... kontrolsüz güç güç değildir tanımına uyan oyuncumuzdu..

    YanıtlaSil
  2. ibb maçından sonra galatasaray'a layık olmadığını ispatlamış bir oyuncudur kendisi..Başta çok severdim ama kesinlikle bizim topçumuz değil.

    YanıtlaSil
  3. Lorik Cana oley, Lorik Cana oley, Lorik Cana oley...
    Oley, oley, Lorik Cana oleey..
    Gectigimiz sezonla ilgili hatirladigim en guzel sey.. Manisaspor macindaki bu tezahurat ve arkadan gelen penalti.. O gun taraftar o penaltidan sonra da lorik cana'yi alkislamaya devam etti, bu unutulmaz..
    Yanlis zaman yanlis insan' a katiliyorum AMA Cana GS tarihinden silinmeyecek.. Manisaspor macini kazansak ne olurdu sanki ya da Boyle bir sezonu 8. Degil4. Bitirseydik ne kazanacaktik.. Harry cool, Milan baros, lorik Cana, bunlar neticeden bagimsiz degerlendirilecek karakterlerdir.. Isimsiz 18 oyuncudan olusan bir takim tarih yazabilir, bu da muthistir, AMA bazen takim basarisindan, takimin aldigi sonuclardan bagimsiz olarak, birileri on plana cikar, o zaman da tarih o sene takimin ne yaptigini degil, o futbolcunun ne yaptigini, ne soyledigini vb. yazar. Bence bu da muthis olablilir. Ne olursa olsun iyiki buraya geldin Lorik Cana, iyiki seni tanidik, ve hep hatirlayacagiz..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0