Elite Takım GALATASARAY SK

Formalardan konu açıldığı zaman, eline kimsenin su dökemeyeceği dost blogumuz galatasarayformaları blogu yeni sezon formalarımızla alakalı yine çok güzel bilgilere ulaşmışlar. Yazı ile sizi başbaşa bırakıyoruz:


Yeni sezonun açılmasıyla birlikte bizi transferler kadar ilgilendiren bir diğer konu da yeni sponsorumuz Nike ve bize yapacağı ürünlerdi.

Bu konu hakkında birçok kez açıklamalar yapmamıza rağmen kafalardaki soruları gidermemiz için bugün bir kez daha Nike'a gittim, buradaki büyük mağazalardan birinin müdürü olan değerli müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Öncelikle bugünkü ziyaretimden farklı olarak size bazı bilgiler vereyim. Hiç meraklanmayın özel kategorideyiz. Yani Nike'ın Elit Takımlar dediği kategoride ve birçok takımın değil 11+1 (Galatasaray) takımın bulunduğu sınıfta. Bu 12 elit takımın bulunduğu 2011-12 Kataloğunu bugün gördüm, size burdan formaları söylemeyi çok isterdim ancak katalogda formalar ve antreman ekipmanları template olarak var, yani "sır gibi saklanıyor" denilmesinin en büyük nedeni bu.

Nike'ın haberlerde çıkan olayı gerçek, resmi olarak tarih 1 Temmuz. Eğer Galatasaray SK bu tarihten sonra Adidas ürünü kullanırsa, kullandığı her an için ceza ödeyecek Nike'a. 

Bir diğer haberimiz ise Nike'ın üretimde geç kaldığı. Bu yukarıda gördüğünüz antreman ürünlerinin geçici olduğu bilgisi var, ne kadar gerçek yakında göreceğiz. Ancak bugünkü abimiz antrenman ürünlerinin bunlar olmadığını ve Nike'ın yeni ürünleri yetiştiremediği için şimdilik geçici ürünlere Türk Telekom, Avea, Ülker reklamlarını bastığını, bu basımların da Türkiye'de gerçekleştiğini söyledi.

Katalogda ilgimi çeken bir diğer nokta ise Shakhtar Donetsk'ten sonra GALATASARAY SK 2011-12 yazması idi, bu güzel bi ayrıntıydı ve topun güzelliği de ayrı bir olay.

Formaların Fiyatları : 60$, 99TL
Topun Fiyatı: 105$
Diğer antreman ürünlerinin fiyatları 44 TL

Adidas'la biten sözleşme fesih bedeli net olarak 5 Milyon Dolar ödenmiştir

Şimdilik beklemede kalıyoruz ancak toparlamak gerekir ise: 
-Antreman ürünleri %85 Geçici
-Formaların çıkış tarihi temmuz sonu veya eylül başı
-Nike'ın Elit Kategorisindeyiz

Yazının aslı için : galatasarayformalarıblogu

3 yorum:

  1. Adidasa 5M $ kulüp mü ödedi yoksa nike mi.Kulüp ödedi ise ne gerek vardı böyle bir hamleye.Kimse formayı adidasmı nike yaptı diye almamazlık etmez kanımca.Takım umut vadederse umbro da olur lesconda giyeriz.

    YanıtlaSil
  2. @chemsjheer Adidas'a parayı yönetimimiz değil, Nike ödedi.

    YanıtlaSil
  3. günden değişti bizim transferler de kaynadı ohh yönetimin tam istediği (:

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0