Hazırlık maçlarımız belli oldu.

Gelecek sezona hazırlıklarını Avusturya'nın Wörgl kentinde sürdüren takımımızın hazırlık maçlarının tarihleri ve oynanacak stadyumlar kesin olarak belli oldu. Hazırlık kampını iki ayrı etap olarak gerçekleştiren takımımız ilk hazırlık müsabakasını yarın (8 Temmuz) oynayacak. Avusturya kampında 2 hazırlık maçı oynayacak olan takımımız Almanya kampında da 2 hazırlık maçı oynayacak.

Sezona Florya'da bir haftalık antreman programı ile başlayan ve ardından Avusturya'nın Wörgl kentine geçerek çalışmalarını burada sürdüren takımımız yeni sezona oynayacağı hazırlık maçları ile hazırlanacak. Takımımız 28 Temmuz tarihinde ise Türk Telekom Arena, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde taraftarına merhaba diyecek ve sezon açılışını yapacak. Hazırlık maçlarımız için yayın hakkının D-Smart platformunda olduğunu, yarın oynanacak olan Türkiyemspor maçını resmi kanalımız Galatasaray Televizyonu tarafından yayınlanacağını belirtmekte fayda var. Takımımızın hazırlık maçlarının programı şu şekilde;

8 Temmuz Cuma
19.00 Berlin Türkiyemspor – Galatasaray (Kufstein Arena)
10 Temmuz Pazar
17.00 SpVgg Unterhaching – Galatasaray (Sportpark Unterhaching)
20 Temmuz Çarşamba19.00 Galatasaray - FC Twente (Osnatel Arena, Osnabrück)
24 Temmuz Pazar
18.30 Galatasaray – FC Inter (Rewirpower Stadium, Bochum)
28 Temmuz Perşembe
21.00 Galatasaray – Liverpool FC (Türk Telekom Arena)

4 yorum:

  1. Belki daha önce sorulmuştur ama ben yine sorayım.GSTV şifreli yayından çıktı denilmesine rağmen niye hala normal çanakta yok? Türksat'ta Digiturk kanallarından biri olarak ama şifresiz yayınlanacak diye okudum bir yerde.Ama kanal listesini güncellememe rağmen yok.GSTV ve şifresiz yayınla ilgili resmi sitede teferruatlı bir açıklama yok.Ne frekans numarası ne hangi uyduda olduğuna ilişkin bir şey görmedim.Siz biliyorsanız lütfen bizi aydınlatın bilmiyorsanız araştırmanızı rica edicem.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. liverpool maci icin biletleri ne zaman ve nerden alabiliriz acaba?

    YanıtlaSil
  3. Dsmarta gstv yok ki nasil izleyecegiz turksat uzerinden?

    YanıtlaSil
  4. gstv digitürkün elinde ve digitürkte ayrıyetten şifreliydi yani digitürkü alan ayrıyetten gstv için para ödüyordu. onu kaldırdılar. yani digitürkü olan herkes ayrıyetten para vermeden gstv izleyebilir. çanakta yok

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0