2011-2012 | Bogdan Stancu

Geçen sezon devre arasında Steaua Bükreş takımından 5 milyon euro transfer bedeli karşılığında transfer edilen Bogdan Stancu yeni sezonda kiralık olarak Orduspor'da forma giyecek. Satın alma opsiyonu bulunmayan kiralanma anlaşmasında Orduspor, genç oyuncuya yıllık 800 bin euro ödeyecek. Geçen sezon 14 lig maçında forma giyen Stancu 2 gol atıp, 2 asist yapmıştı. Türkiye Kupası'nda da sadece 2 maçta forma 1 gol atabilmişti.

4 yorum:

  1. forvetler satılıyo, maros a da cıddı bı talıp varmıs. gelecek oyuncu varmı FCN

    YanıtlaSil
  2. Bu ne hareketlilik şu piyasanın durgun zamanlarında.Keitanın gelişi kazımın forvette yer bulması dolayısıyla stancunun iyice yedek kalması demekti.Orduspora da teşekkürler hem culio hem stancuyu aldılar.pinoyuda alsalar süper olurdu.

    YanıtlaSil
  3. eğer sağlam bi oyuncu daha gelmicekse yanlış bir hamle.. umarım gelecek olan ii bi oyuncudur :) stancu ii bir alternatifti ama sürekli oynayacagı bir takımda kiralanması gelecek sezon açısından önemli..

    YanıtlaSil
  4. beyler drogba gelebilir bence! fazla yabancı istemiyo terim. o yüzden bu kiralama gelecek bi transferin habercisi olabilir. var mı bi gelişme admin?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0