2011-2012 | Ecem Alıcı

Yeni sezon öncesinde ciddi atılımlar yapan Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı yerli transferde önemli bir işe imza attı. Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı yeni sezon öncesinde Yıldız Kız Milli takımımız ile bu sezon hem Avrupa, hem Dünya Şampiyonluğu yaşayan 1994 doğumlu gelecek vaadeden smaçör Ecem Alıcı ile kesin olarak anlaşma sağladı.

1 Ocak 1994, Ankara doğumlu olan Ecem geleceğin en yetenekli smaçörlerinden birisi olarak gösteriliyor. 1.81 boyunda olan ve 66 kg ağırlığında olan genç yetenek son 2 sezondur TVF Spor Lisesi'nde forma giyiyordu. Smaçör olarak forma giyen genç oyuncu smaç yüksekliğinde 2.95'e sıçrarken, blok yüksekliğinde 2.80'e kadar yükselebiliyor. Ağırlıklı olarak sağ elini kullanan Ecem Alıcı, 2011 yılında Avrupa Şampiyonu ve Dünya Şampiyonu olan yıldız kızlar milli takımımızda smaçör pozisyonunda vazgeçilmez oyuncular arasında yer aldı. Daha evvel kadrosuna altyapıdan 3 oyuncu takviyesi yapan Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımının bu transferi de sonuçlandırması, bu alanda gerekli yerli ve altyapı takviyelerinin yapıldığının kanıtı olarak gösterilebilir.

Ecem Alıcı'ya hoşgeldin diyor ve Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı forması altında üstün başarılara imza atmasını temenni ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0