Coşkun Özarı turnuvasına A2 takımımız katılacak.

Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz günlerde sayfamızdan futbol A takımımızın Coşkun Özarı futbol turnuvasına katılacağını belirtmiştik. Turnuvanın statüsünde ve programında yapılan değişiklik doğrultusunda turnuvaya A takımımızın yerine A2 takımımız katılacak. Ankara'da 27 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan ve Cebeci İnönü Stadı'nın ev sahipliğini yapacağı tek devreli maçlar statüsünde oynanacağı, tüm gelirlerinin Şehit Aileleri Vakfı'na bağışlanacağı turnuvaya Galatasaray A2 takımı dışında Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Akyurt Şekerspor ve Adana Demirspor katılacak.

Turnuvayı teknik ve idari futbol direktörümüz Fatih Terim'in izleyeceği, A2 takımında forma giyen genç oyuncular hakkında rapor tutacağı ve gerek görüldüğü takdirde bu oyuncuların A takıma yükseleceğini belirtmekte fayda var. Profesyonel futbol takımının İspanya dönüşünde turnuvaya katılmama sebebide aynı zamanda Fatih Terim'in A2 takımda forma giyen oyuncuları izlemek ve görmek istemesinden kaynaklanıyor. Turnuvaya katılan takımların Spor Toto 2.Lig takımlarından olması ve oyuncularımızın bu takımlar karşısında göstereceği 45 dakikalık performans kendilerinin yeni sezondaki kaderini belirleyici olacaktır.

COŞKUN ÖZARI TURNUVASI - PROGRAM
14.00 Şöhretler Karması Maçı
15.30 Akyurt Şekerspor - Adana Demirspor
16.30 Adana Demirspor - Galatasaray
17.30 Galatasaray - Akyurt Şekerspor
19.00 Ödül Töreni

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0