Güle güle Arda Turan..

Bu konuda yazmak mı, yazmamak mı zor bilinmez. 90'lı yılların sonunda, milenyumun başında Galatasaray altyapısına ilk adımını atan Arda Turan, hayallerini süsleyen takımın forması altında geçirdiği 11 yılın ardından yurtdışına transfer olurken en yüksek bonservis ödenen oyuncu sıfatıyla birlikte Atletico Madrid'e transfer oldu. Yazmak, yazmamak, yorum yapmak, yorum yapmamak… Aslında hepsi çok zor şeyler.

Bir şeyler yazarken boğazı düğümleniyor ister istemez. Biraz zamansız oldu, yanlış zamanda oldu. Sezonun başlamasına bir aydan az kalmışken, eğer bu şike olayları olmasa bu hafta sonu ligin 2.maçı oynanacakken Arda'nın gitmek istemesi, gitme kararı alması pek mantıklı veya kabul edilebilir bir şey gibi gelmiyor insana. İnsan en sevdiğine kızarmış, en çok ona kırılırmış. Bizimkisi o hesap işte.. Altyapısından yetişen ve A takıma yükselen, kaptanlık bandını koluna takan ve 10 numaralı formayı giyen birisini sahada "takımı sırtlarken" görmek hangi takımın taraftarı olursa olsun hangi futbolseveri mutlu etmez ki? Yolun açık olsun Arda Turan, Allah gönlüne göre versin. Fakat burada binlerce insanın kalbini öyle derinden, öyle çok kırdın ki; kelimelerle anlatılamaz.

2 yorum:

  1. Aynen katılıyorum sana eline yüreğine sağlık ne olursa olsun destekledik.Hep ilk onu çağırdık onu bağrımıza bastık.Örnek aldığı Metin değerini verecektik ki kendisi ne sebepten bilinmez gitmeyi tercih etti hemde dediğin gibi yanlış zamanda..Allah utandırmasın Emre abisi gibi olmasın!!!

    YanıtlaSil
  2. zamanında Metin Oktay niye gittiyse Arda Turan da aunı sebepten gitti kimse başka sebepler aramasın..ayrıca hep destekledik dediğin Arda Turan'a ultraslan organize olup bütün tarafatarlara söylettiği marşı hatırlatırım..kimisi gece alemlerinde kimisi sinema peşinde galatasaray ruhu yok hiçbirinde düşmüşler paranın peşine diye devam ediyodu bu marş ve eski açık kapalı karşılıklı söyledi bunu kimse hep arkasında durduk demesin Arda en doğrusunu yaptı..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0