Maç Öncesi: Galatasaray - Eskişehir

Karabükspor'a karşısındaki zor mücadelenin ardından ligin 4.haftasında evimizde Eskişehir'i ağırlıyoruz. Takımımız 3 haftadır gösterilen performanstan daha iyi bir mücadeleyle bu maçı kazanıp, moral depolamak istiyor. Elbette bizler de taraftar olarak üç haftadır göremediğimiz performansı bu hafta görmek istiyoruz. Karabükspor maçında herkes gösterilen etkisiz oyunla mutsuz ama alınan 1 puanla mutlu olmuştu. Çok geri çekildiğimiz maçta Milan Baros'un yaptırdığı ve Felipe Melo'nun gole çevirdiği penaltıyla beraberliği yakalayarak eşitliği sağladık ve 1 puanı kurtardık. Şimdi Aslantepede Eskişehirspor'u konuk ediyoruz. 


Geçen sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan maçta Eskişehir'e karşı olan şanssızlığımızı kırmış Baros, Volkan Yaman (k.k) ve Servet Çetin'in attığı gollerle 3-1 galip gelmiştik. İkinci ayrıda Aslantepe'de oynanan maçta ise çok heyecanlı bir mücadelenin sonunda 4-2 galip gelmiştik. O maçta gollerimizi Cana, Stancu, Kewell ve Baros atmıştı.

Eskişehirspor'la oynadığımız son 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetimiz var. Yine oynanan son 6 maçta 11 gol atıp 11 gol yedik. Genele baktığımızda ise lig tarihinde 50 kez karşılaştığımız Eskişehirspor karşısında 21 galibiyet, 20 beraberlik, 9 mağlubiyet aldığımızı görüyoruz. Bu maçlarda 71 gol atan takımımız kalesinde 49 gol gördü.

Yeni sezona baktığımızda Eskişehirspor oynadığı 3 maçın ikisini kazanıp birinde ise berabere kaldı.  İlk hafta Beşiktaş'ı Angelo ve Batuhan'ın golleriyle geçen Eskişehir, ikinci hafta Sivasspor'u Dede, Mehmet Yıldız, Kamara ve Batuhan'ın golleriyle 4-0 gibi net bir skorla geçtiler. Geçen hafta ise Gençlerbirliği ile oynadıkları maçsa golsüz berabere sonuçlandı.

Geçen hafta Karabükspor deplasmanında kart görerek cezalı duruma düşen Fernando Muslera bu hafta kadroda yer almıyor. Yabancı kontenjanında açılan bir kişilik yerin bu hafta Milan Baros-Elmander ikilisiyle kullanılması muhtemel. Sakatlığı süren Servet Çetin ise yine aynı şekilde kadroda bulunmayacak.

26 Eylül Pazartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak olan karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek.

Takımımıza Eskişehir karşısında başarılar dileriz...

1 yorum:

  1. Geçen seneki halimizle bile yenmiş olsak da Eskişehir'i, bu seneki 4maç-10puan lık performansları insanı korkutuyor. Ama Arena' nın havası başka diyorum.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0