Taraftar Sahaya İniyor...

Taraftarla ilgili projelerin akıllarında olduğu ve zamanı geldikçe bunları gerçekleştireceklerini daha önce söyleyen Sedat Doğan'ın bahsettiği projeler birer birer ortaya çıkıyor. Basketbol takımımızla beraber seyahat organizasyonunun açıklanmasından sonra ikinci organizasyon da açıklandı. Bu organizasyon 18 Eylül Pazar günü Samsunspor maçı öncesinde gerçekleştirilecek.


"Taraftar sahaya iniyor" sloganıyla ortaya çıkan etkinlik çerçevesinde ilk olarak penaltı atma yarışması düzenleniyor. Bu etkinlikte yer almak için kombine sahibi olmak ve lisanslı Galatasaray forması giymek şart. Türk Telekom Arena'da bayan ve çocuklar için Güney tribününe, erkek katılımcılar için Kuzeybatı tribününe yardım masası kuruldu. Bu masalardan alınacak kayıtlar başvuru sıralamasına göre değerlendirilecek.

Penaltı atışlarında başarılı olan kadın taraftarımıza 50 TL'lik GS Store hediye çeki verilecek. Ayrıca yarışmaya katılan taraftarlarımızın fotoğrafları resmi siteden yayınlanacak.

Yarışmaya katılacak olan taraftarlarımıza kulübümüzün iki notu var:
* Stadımızın çimlerinin zarar görmemesi için adayların spor ayakkabı giymeleri zorunludur. (Krampon ayakkabı giyilemez)
* Yarışmacılar toplam 3 penaltı atacaktır. İlk 2 penaltı atışının birini atamayan yarışmacı 3. atışa hak kazanamayacaktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0