Ankara'da korkuluklar kırıldı..

Ankara'da dün oynanılan ve Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımının zaferi ile sonuçlanan 19.Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında oldukça tatsız bir olay yaşandı. Maç sonunda taraftarıyla bütünleşmeye giden Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı önce başkanımızın bulunduğu tribüne, daha sonra da pota arkası tribüne yöneldi. 8.kez kazandığı kupanın sevincini pota arkasındaki taraftarlar ile yaşamak için takım o bölgeye hareket etti ve bu sırada olanlar oldu.

Maçın başından sonuna kadar kadın basketbol takımımıza müthiş destek veren taraftarlarımız, maç sonunda takımla kucaklaşmak istedi. Ankara Arena'da taraftarlarımızın bulunduğu pota arkası tribünde yer alan demir korkulukların kırılması sonrasında bir çok Galatasaray taraftarı yere düşerken, ufak tefek yaralanmalar meydana geldi. Can sıkıcı ve tatsız olarak nitelendirilebileceğimiz olayda hiç bir taraftarımızın ciddi bir durumunun olmaması sevindirici oldu. Yaşanan bu tatsızlığın ardından düzenlenen kupa töreni sonrasında kadın basketbol takımımız 8.kez sahip olduğu kupanın coşkusunu taraftarlarımızla birlikte yaşadı.

Yaşanan olay sonrasında tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0