Ceyhun Yıldızoğlu: Maçın başında disiplinden uzaktık..

Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımının başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, dün oynanılan ve kadın basketbol takımımızın 100-75'lik skorla sahadan galip ayrıldığı Ceyhan Belediyesi karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde takım halinde yaşadığımız sıkıntıya değinen tecrübeli antrenörümüz Ceyhun Yıldızoğlu, kadın basketbol takımımızın Çarşamba günü Abdi İpekçi Arena'da Euroleague Women'da oynayacağı UMMC Ekaterinburg karşılaşması öncesinde de düşüncelerini dile getirdi.

"Maçın başında oyun disiplininden çok uzak şekilde başladık, erken atışlarla oyun disiplinine sadık kalamadık. Daha sonra ikinci çeyrekten itibaren toparlamaya çalıştık, çok iyi oynadığımızı düşünmüyorum fakat oyuna ağırlığını koyan, tempoyu ayarlayan takım bizdik. İkinci yarının başında iyi oynayarak rakibimiz karşısında ağırlığımızı koyduk ve bu şekilde maçı götürmeyi bilerek maçı kazandık.

Çarşamba günü Euroleague'de bizi çok zor bir maç bizi bekliyor. Grubumuzdaki en iyi takımlardan birisi ile oynayacağız. Bu sene takım olarak büyük takımlara karşı iyi oynuyoruz. Ben o gün de iyi oynayacağımızı, kazanma için savaşacağımızı, mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Zor bir maç olacak ama kazanmak için sahaya çıkacağız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0