Kıtalararası Kupa | Engelsiz Aslanlar kaldığı yerden..

Japonya'da düzenlenen Kıtalararası Kupa'da (Kitakyushu Cup) mücadele eden Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı, uzun lafın kısası Engelsiz Aslanlar, bu sabah oynadığı turnuvanın ilk karşılaşmasında turnuvanın önemli takımlarından Avustralya temsilcisi Perth Wheelcats takımını maçın başından sonuna kadar sürdürdüğü üstün oyunu ile 108-43 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

Bu sabah saat 07:00'de oynanılan karşılaşmada rakibi karşısında ilk çeyreği 36-9 gibi bir skorla önde kapatan Engelsiz Aslanlar, soyunma odasına da 61-20'lik skorla girmeyi başardı. Üçüncü çeyrekte farkı 50 sayıya kadar çıkartan Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı final periyoduna Pert Wheelcats karşısında 86-32 önde girdi. Son çeyrekte rakibine sadece 11 sayı şansı tanıyan takımımız hücumda sayı üretmeye devam edince karşılaşmadan 108-43'lük skorla ayrılarak turnuvadaki ilk galibiyetine ulaştı.

Takımımız yarın TSİ ile saat 05:00'te turnuvaya evsahipliği yapan Japonya'dan Max Miyagi takıım ile karşılaşacak. Engelsiz Aslanlar turnuvanın son gününde, Pazar günü, TSİ ile 03:00'te Güney Kore'den Seoul MG takımıyla karşılaşacak. Bu karşılaşmanın ardından aynı gün yine TSİ ile saat 08:00'de final karşılaşmasına çıkacak olan Engelsiz Aslanlar, kupayı tekrardan kazanma başarısı göstermesi halinde Kitakyushu Cup'ı üçüncü kez kazanan ilk takım olarak tarihe geçecek. Sedat İncesu ve öğrencileri daha önce 2008 ve 2009 yıllarında tarihi başarıya imza atarak Kıtalararası Kupa şampiyonu olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0