Haydi 6.Adam!

Beko Basketbol Ligi'nde haftanın en önemli maçı bugün saat 17:30'da Galatasaray Medical Park ve Anadolu Efes arasında oynanacak. Ligin yenilgisiz takımlarından ikisini karşı karşıya getiren karşılaşmada erkek basketbol takımımızda hedef mutlak galibiyet. İki takımında şampiyonluk hedeflediği ve muhtemel şampiyonluk rakiplerinden Anadolu Efes ile karşılaşan Galatasarayımız, bugüne kadar oynadığı 22 resmi karşılaşmadan 2 mağlubiyetle ayrılırken, 20 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. THY Euroleague'de 4 maçta 2 galibiyet alarak Top16 yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımız, bu sene kadrosunu yıldızlarla güçlendiren Anadolu Efes'i konuk ediyor. Hiç kuşkusuz bu karşılaşmada 6.ADAM olan taraftara büyük iş düşüyor. Haydi büyük Galatasaray taraftarı.. Hep birlikte saat 17:30'da takımımızla birlikte olalım.

Haydi 6.Adam! Lakovic'in asistlerini sen tamamla.. Luksa ile pota altında ikili oyunları sen oyna! Furkan'a ribaundlarda yardım et, savunmada Gordon'la birlikte top çal, Shipp ile birlikte el göster. Hücumda Tutku'nun pick&rollerinde başrol oyna, Gordon'a perde yap, Furkan'a pota altında top indir. Haydi 6.adam.. Şimdi sıra sende!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0