Scott Piri göreve başladı..

Fatih Terim'in göreve gelmesiyle birlikte merakla beklenen "Amerikalı kondisyoner ekibi" hafta başından itibaren takımla birlikte çalışmara başladı. Avrupa'nın hatta dünyanın en iyi kondisyoner ekipleri arasında gösterilen Athletes Performance ekibi ile çalışmalara başlayan takımımız bilindiği üzere sezon öncesi kampında Scott Piri ve ekibinden değil, bu ekipte bir diğer önemli performans uzmanı Adam Rochstein ile yararlanmıştı. Kasım ayının ilk haftasında takımdan ayrılan Adam Rochstein yerini bu işin uzmanı olan vatandaşı Scott Piri'ye bıraktı. Dünyaca ünlü Amerikalı kondisyoner geçtiğimiz hafta (Fenerbahçe maçı öncesi) takıma katılırken, hafta başından itibaren takımla birlikte antremanlara başladı. 


2006'da Almanya milli takımı, 2008'de Türkiye milli takımı ile çalışan Scott Piri geçtiğimiz sezondan itibaren Amerika Ligi takımlarından NewYork Red Bull takımıyla çalışıyordu. Euro2008 öncesinde milli takımda görev alan Amerikalı ekipte uzman diyetisyen Megan Mangano, performans uzmanı Scott Piri gibi dünya çapında ünlü isimlerde görev alıyor. Ekibin koordinatörlüğünü ise fitness eksperti Mark Verstegen yapıyor.

1 yorum:

  1. megann mangano şuan galatasaraydamı çalışıyo.
    şuan bizde kaç amerikalı var teknik ekibimizde.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0