TOP16 için bu akşam İpekçi'deyiz!

"İnandık biz sizlere, Cimbom yüzümüzü güldür bu sene.." sesleriyle başlamıştı sezon. Hemen hemen her branşta yeni bir atılım, yeni bir yapılanma içerisinde olan Galatasaray bu akşam tarihinde ilk kez mücadele ettiği Turkish Airlines Euroleague'de bir üst tura çıkmak için sahaya çıkıyor. Sezon öncesinde elemelerde rakipleri karşısında eze eze galip gelen, sponsor hakları ile değil bileğinin hakkıyla THY Euroleague'de normal sezonda mücadele etme hakkı kazanan Oktay Mahmuti ve öğrencileri, sene başında yazdıkları tarihe bir yenisini daha eklemek ve adını TOP16'ya yazdırmak istiyor. Hiç kuşkusuz böylesine önemli bir maçta taraftarını da yanında görmek istiyor.

Türkiye'ye salon kültürünü getiren ve Spor Sergi Ruhu'nu ortaya koyan Galatasaray taraftarı, yıllar sonra yine aynı sinerji ve ruhla Abdi İpekçi Arena'da yerini alıyor. Euroleague'de geride kalan karşılaşmalarda evinde oynadığı 4 maçta ortalama 8bin kişiye oynayan Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı, bu akşam taraftarının desteği ile birlikte Sloven rakibi Union Olimpija'yı yenmek ve gruplarda son haftaya girmeden TOP16'ya kalmayı garantilemek için sahaya çıkacak. Takımımız adına bu tarihi karşılaşmada tüm taraftarlarımızı Abdi İpekçi Arena'ya davet ediyor ve takımımızın yanında olmalarını arzu ediyoruz. Haydi 6.adam.. Sahne senin!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0