AVL | Niksar Bld. karşısında rahat galibiyet..

Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nin 12.haftasında evinde Niksar Belediyesi'ni ağırlayan Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı rakibi karşısında baştan sona rahat bir oyun ortaya koyarak sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve puanını 27' yükselterek 4.sıraya yükseldi. Zayıf rakibi karşısında ilk seti 25-13, ikinci seti 25-19, üçüncü seti 25-12 gibi skorlarla önde tamamlayan Galatasaray Yurtiçi Kargo, almış olduğu galibiyetle resmi maçlarda galibiyet serisini de 7 maça taşımış oldu. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan erkek voleybol takımımızda en skorer isim 16 sayı ile Kervin Pinerua olurken, Venezuela'lı oyuncuya destek 7 sayı ile Salvador Hidalgo'dan geldi.

Rakibi karşısında takım olarak 16 servisten sayı bulan Işık Menküer'in öğrencileri 10 serviste hata yaparak rakibine puan verdi. Rakibi karşısında savunmada 6 blok sayısı ile skoru destekleyen Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı, rakibinin 21 sayılık hata puanlarını da geri çevirmedi. Özellikle ikinci sette olmak üzere rakibi karşısında oldukça hatalar yapan ve 22 sayı ikram eden Galatasaray Yurtiçi Kargo karşılaşma içerisinde yaptığı 67 hücumun 32'sinde sayı üretmeyi başardı.

Burhan Felek Spor Salonu'nda takımların toplam personeli sayısından daha az kişinin bulunduğu tribünlere karşı oynanılan karşılaşmada takımımız Niksar Belediyesi'ni 3-0 mağlup ederek aldığı bu galibiyetle ligde 4.sıraya yükseldi. Işık Menküer'in öğrencileri hafta içerisinde Bosna Hersek ekibini KK Kakanj ile Challenge Cup'ta son 16 takım arasına kalmak için Burhan Felek Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0