Darius Songaila ile yollar ayrılıyor.

Sezon başında Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımına transfer olan Litvanyalı tecrübeli oyuncu Darius Songaila beklenilen performansın çok uzağında kalmış ve beklenilen katkıyı sağlayamamıştı. Salsabasket sitesinin özel haberi sonrasında Litvanyalı oyuncu ile yolların ayrılma noktasına geldiği ve bugün oynayacağımız Olympiakos karşılaşmasında kadroda yer almayacağı takım menajerimz Ali Türsan tarafından dile getirildi. Kan uyuşmazlığı olduğu inkar edilemez bir gerçekti, böyle bir son bekleniyordu. Sezon başında iyi bir form yakalayan fakat sonrasında bu formun çok çok uzağında kalan tecrübeli oyuncu THY Euroleague'de geride kalan 10 karşılaşmada maç başı 13:52 dakika forma giydi. 34 yaşındaki Darius Songaila istatistik kağıdına maç başı ortalama olarak 6.5 sayı - 2.8 ribaund - 0.4 top çalma ve asist yazdırabildi. İlk yarısı tamamlanan Beko Basketbol Ligi'nde de 15 karşılaşmada forma giyen tecrübeli uzun, maç başı 15:28 dakika sahada kalırken, istatistik hanesine 7,8 sayı - 2,7 ribaund - 0,9 asist yazdırabildi.

Darius Songaila'ya bugüne kadar göstermiş olduğu katkılarından ötürü teşekkür ediyor, kariyerinin devam eden bölümünde kendisine başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0