Deplasman derken?

Beko Basketbol Ligi'nde ilk yarıyı lider Anadolu Efes'in bir puan gerisinde kapatan Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı, kulüp tarihinde ilk kez katıldığı THY Euroleague'de büyük bir başarıya imza atarak Top16 turunda mücadele etme hakkı kazanmıştı. Oktay Mahmuti'nin öğrencileri basketbolun bir numaralı organizasyonu olan THY Euroleague'de Top16 turunda grubunun ilk maçında Anadolu Efes ile deplasmanda karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 20:30'da oynanacak olan karşılaşma NTVSpor ekranlarından yayınlanacak.


Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanılacak karşılaşmada rakip takım taraftarına ayrılan bölüm olarak 1000 kişilik kontenjan tükenirken, taraftarlarımız diğer biletlere de ilgi göstermeye devam ediyor. TOP16 turunda rakiplere karşı deplasmanda alınacak bir galibiyetin çok önemli olduğu gerçeği bir kenara dursun, İstanbul'da oynanması en azından deplasman problemi yaşamamıza engel bir durum. Anadolu Efes ile yapılan protokol sonrasında 1000 kişilik yer ayrılan "deplasman tribünü" bölümünü tamamen tükettikten sonra sıra geldi bu alana en yakın yerlerde bulunan ve 7 liradan satışa sunulan bölümleri bitirmeye.. Taraftarımızın desteği ile deplasmanda Anadolu Efes karşısında galibiyet için sahaya çıkacak olan Yenilmez Armada'da bu zorlu karşılaşmada yeni transferimiz Boris Savovic forma giyebilecek.

Ligde 1 puan gerisinde olduğumuz ve lig maçında müthiş mücadelemize rağmen oyunun son bölümlerinde hatalarımız sonrasında kaybettiğimiz Anadolu Efes karşısında yarım kalan bir hesabımız olduğunu hatırlatıyor, bu zorlu mücadelede tüm taraftarlarımızı başta deplasman tribününe yakın bölümler olmak üzere Sinan Erdem Spor Salonu'na takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Birisi deplasman mı demişti?

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0