Euroleague yetkilileri İpekçi'de..

Kulüp tarihinde ilk kez THY Euroleague'de mücadele eden ve top16 turuna yükselen Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı, top16 turunda ikinci maçında Yunanistan temsilcisi Olympiacos BC ile evinde karşılaşacak. Top16 turunda ilk maçında Anadolu Efes'e şanssız bir şekilde mağlup olan Oktay Mahmuti'nin öğrencileri, evinde oynayacağı karşılaşmayı kazanarak şansını sürdürmek istiyor. THY Euroleague'de bu sezon evinde oynadığı karşılaşmalarda %90 doluluk oranıyla taraftarının desteğini arkasına alan Yenilmez Armada'nın bu maçta çok farklı misafirleri daha olacak. THY Euroleague yetkilileri evimizde oynayacağımız Olympiakos maçında tribünde yerini alacak, taraflı-tarafsız herkesin takdirini kazanan Galatasaray tribünlerine canlı tanık olacak.

Olympiakos takımına cehennemi yaşatmak, bu zor mücadelede takımımızın yanında olmak ve THY Euroleague yetkililerinin aklını başından almak için tribündeki yerinizi alın.. Abdi İpekçi'de an itibariyle sadece 4 blok kaldı! Biletinizi satın almak için; tıklayın..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0