Yazın şu tarihi bitsin artık..

Kulüp tarihinde ilk kez THY Euroleague'de mücadele eden Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı rakibini TOP16 turunun 6.maçında Olympiakos deplasmanında.. 1 Mart Perşembe günü saat 21:45'te Dostluk ve Barış Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmada Oktay Mahmuti'nin öğrencileri rakibini mağlup etmesi veya 1 sayıyla maçı kaybetmesi halinde bile tarihi bir başarıya imza atacak ve adını THY Euroleague'de son 8 takım arasına (Final 8, Çeyrek Final) yazdıracak. Haydi çocuklar, yazın şu tarihi!

Evinde üstüste 3 maçı kazanan ve "imkansız" denilen başarıları gerçekleştirerek bu sezon Avrupa yürüyüşünde tarihi bir destan yazan Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımında karşılaşma öncesinde rahatsızlığı süren Tutku Açık dışında herhangi bir eksik yok. Bu sezon Avrupa'da oynadığımız maçlar özelinde konuşmak gerekirse yaşadığımız duyguların kelimelerle anlatılması imkansız, çünkü o duyguları dile getirebilecek kelimeler lugatta yok. Bu nedenle Olympiakos karşılaşması öncesinde Galatasaray Sözlük ekibinin hazırladığı video ile yazıyı tamamlayalım. Görsel için emeği geçenlerin ellerine sağlık. Gözümüze bir toz kaçtı..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0