TSB | Lider kayıpsız devam ediyor..

TSB Sper Ligi'nde 10.haftanın erteleme karşılaşmasında Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni konuk eden Engelsiz Aslanlar rakibi karşısında baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmadan 65 sayılık farkla galip ayrıldı ve  ligde 15.galibiyetine imza attı. Yenilgisiz olarak liderliğini sürdüren ve şampiyonluğun bir numaralı favorisi olan Sedat İncesu'nun öğrencileri ilk çeyrekte rakibine sadece 1 (bir) sayı şansı tanırken, rakip potada 35 sayı bıraktı. Soyunma odasına 64-11'lik skorla giden takımımız, devre dönüşünde rakibi karşısında 17-18'lik çeyrek skoru sonrasında 81-29'luk skorla son periyoda girdi. Final periyodunda oyunun kontrolünü ele alan ve üstünlüğünü yeniden rakip takıma kabul ettiren Engelsiz Aslanlar karşılaşmadan 108-43'lük skorla galip ayrıldı.

Tristian Knowles'ın yabancı kontenjanına takılması nedeniyle forma giyemediği karşılaşmada 32 sayı ile oynayan Mateuzs Filipski maçın en skorer ismi olurken, yıldız oyuncuya en büyük destek 24 sayı ile  Piotr Luszynsk'den geldi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0