Ünal Aysal: Galatasaray'a nerden, nasıl ceza veririz diye uğraşıyorlar..

Geçtiğimiz hafta oynanılan derbi sonrasında taraftarların neden olduğu (!) olaylar sonrasında PFDK'a sevkedilmemizin ardından başkanımız Ünal Aysal açıklamalarda bulundu. Sabah gazetesine açıklamalarda bulunan Ünal Aysal yeni federasyonun tarafsızlığından şüphe duymaya başladığını ve bazı kimselerin Galatasaray'a ceza vermek için uğraşmaya çalıştıklarını dile getirdi. Derbide taraftarlarımızın tek bir olaya dahi karışmadığını belirten Ünal Aysal'ın tüm açıklamaları şu şekilde...

"Fenerbahçe derbisinde taraftarlarımız son yılların en centilmen davranışları içinde bulunarak, böyle zorlu bir 90 dakikaya gölge düşürmediler. Bu taraftarlara ödül verileceği yerde ceza vermeye kalkışılırsa ben yeni fedarasyonumuzun tarafsızlığından şüphe ederim. Galatasaray'a 'nereden, nasıl ceza veririz?' gibi yollar aranmasını çok manidar buldum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0