ALTYAPI | Küçük Erkek takımımız Türkiye Şampiyonası'nda dördüncü oldu.

Samsun'da düzenlenen Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Galatasaray küçük erkek basketbol takımı turnuvadan dördüncülük madalyası ile döndü. Turnuvanın şampiyonu Dokuz Eylül'e yarı finalde kaybeden küçük erkek basketbol takımımız, üçüncülük-dördüncülük müsabakasında da ezeli rakibi Beşiktaş'a iki uzatma sonunda 64-71'lik skorla mağlup oldu ve turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.

Samsun'da gerçekleştirilen organizasyonda A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray küçük erkek basketbol takımı grubunda Beşiktaş, Borusan Otomotiv ve Örnek Kolej ile karşılaştı. Grubunda oynadığı üç karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılan küçük erkek basketbol takımımız grubunu namağlup tamamlayarak sekizli finallere adını yazdırdı. Turnuvanın ilk maçında Borusan Otomotiv karşısında 64-51'lik skorla sahadan galip ayrılan Galatasaray küçük erkek basketbol takımı, grubunun ikinci maçında da Örnek Kolej karşısında sahadan 63-92'lik skorla galip ayrıldı. Turnuvanın üçüncü gününde grup liderliği için Beşiktaş ile karşılaşan takımımız siyah-beyazlı rakibi karşısında sahadan 73-62'lik skorla galip ayrıldı ve grup lideri olarak sekizli finallere yükseldi.

Çeyrek final aşamasında Bandırma Kırmızı ile karşılaşan takımımız, kıyasıya bir mücadele ve çekişmeye sahne olan maçtan 66-63'lük skorla galip ayrıldı ve adını Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda yarı finale yazdırdı. Yarı finalde Fenerbahçe Ülker'i eleme başarısı gösteren İzmir Dokuz Eylül ile karşılaşan Galatasaray küçük erkek basketbol takımı, grupta Anadolu Efes'i, çeyrek finalde de Fenerbahçe Ülker'i mağlup etme başarısı gösteren rakibi karşısında sahadan 42-53'lük skorla mağlup ayrıldı ve turnuvada üçüncülük-dördüncülük maçı oynama hakkı kazandı.

Samsun'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nın final maçında Anadolu Efes ve Dokuz Eylül karşı karşıya gelirken, karşılaşmadan 73-67'lik skorla üstün ayrılan taraf İzmir temsilcisi oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0