ANKET | Yılın golü sizce hangisi?

Spor Toto Süper Lig ve Süper Final'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasarayımızda yılın en güzel golünü, FCN Blog takipçileri seçiyor! 40 maçlık maratonda rakip filelere bıraktığımız 78 gol arasından en güzel 10 golü bizler belirledik. Ama en güzelini sizlerin belirlemesini istiyoruz. Buradan itibaren artık söz takipçilerimizde! Haziran ayının sonuna kadar sürecek olan anketimize oylarınızı bekliyoruz! Golleri hatırlamak isteyen takipçilerimiz, rakip filelere bıraktığımız birbirinden güzel 10 golü izleyebilir ve Facebook sayfamızda oylarını kullanabilirler. Yılın golü anketine katılmak ve oyunuzu kullanmak için; http://on.fb.me/JZbKaI




3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. bunların içindense necati'nin sivas'a attığı gol diyorum ama eboue'nin fenere attığı golde kesinlikle listede olmalıydı.

    YanıtlaSil
  3. hepsi güzel ama aydın'ın golü gerçekten muazzam açı çok zor vuruş efsane... selçuk'un goller de çok anlamlı..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0