Leif Sward: Elmander bugün bile sahaya çıkabilir.

Süper Final'in son haftasında, şampiyonluk maçında, sakatlanan tecrübeli forvet oyuncumuz Johan Elmander'in sakatlığı hiç kuşkusuz hem bizleri, hem de İsveçli futbolseverleri derinden üzmüştü. Aldığı darbe sonrasında ayağında çatlak oluşan ve buna rağmen oyuna devam etmeye çalışan Johan Elmander'in yapılan kontroller sonrasında iyileşme sürecinin 6 hafta olduğu dile getirilmiş, kariyerinin son şampiyonasını kaçırma ihtimalinin yüksek olduğu belirtilmişti. İsveç milli takım doktoru Leif Sward, oyuncuya uygulanan tedavinin ardından yapılan son kontrollerde Johan Elmander'in bugün bile sahaya çıkabilecek durumda olduğunu dile getirdi. İsveç milli takım doktoru Leif Sward'ın geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalar şu şekilde...

"Elmander, ciddi bir sakatlık geçirmesine rağmen çok pozitif. Bu onun iyileşme sürecinde bize yardımcı olan en büyük etkenlerden birisi. Amacımız ve en büyük umudumuz Isaksson'la birlikte onu Avrupa Şampiyonası'nın ilk maçında sahaya çıkartabilmekti. Bunun için çalışıyoruz. Bugün yapılan kontroller sonrasında Elmander'in durumunun iyi olduğunu ve bugün bile sahaya çıkabilecek durumda olduğunu söyleyebilirim. Sakatlığı her gün hızla iyileşiyor. Şimdi amacımız sakatlığının nüksetme ihtimalini en aza indirmek. Onu riske atmak istemeyiz. Johan bir hafta daha güç ve kuvvet antremanları yaptıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayabilecek."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0