Aydın Yılmaz: Kadıköy'e güzel bir hatıra bıraktık..

Galatasaray Store'da dün gerçekleştirilen organizasyonda taraftarlarla buluşan Aydın Yılmaz, bu sezon yaşadığımız ve uzun süreler hafızalardan silinmeyecek şampiyonlukla ilgili açıklamalarda bulundu. Çok özel bir şampiyonluk kazandığımızı dile getiren 24 yaşındaki ortasaha oyuncumuz taraftarlarımızla birlikte şampiyonluğa yürüdüklerini dile getirdi. Şampiyonluk t-shirtlerine konu olan "Kadıköy Hatıяası" yazılı soyunma odasında yer alan imzaların da nasıl atıldığını açıkladı. Galatasaray Store'da taraftarlarımızla buluşan ve GSTV'de canlı olarak yayınlanan programdan Aydın Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde oldu...

"Öncelikle şampiyonlukla ilgili olarak taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Nerede oynarsak oynayalım, ne şartta olursak olalım her zaman yanımızda oldular. Onlar bize hep inandılar, bizde onlarla birlikte inandık ve unutulmayacak bir şampiyonluk yaşadık. Güzel bir Kadıköy hatırası bıraktığımıza inanıyorum.

Şampiyon olup sahada sevindikten sonra soyunma odasına girdik. Orada da büyük bir sevinç devam etti. Ama belli bir süre soyunma odasında kaldık. O sırada da hep birlikte aklımıza şampiyonluğumuzu duvara yazma fikri geldi. İlk başta ’Şampiyon Galatasaray’ diye yazdık. Sonra altına herkes tek tek imza attı. Abdurrahim ağabey de ’I love you hocam’ diye imza attı ve orada güzel bir kare oldu.

Uzun seneler bu formayı ilk 11’de giymek istiyorum. Ondan sonraki hedefim Avrupa’da oynamak. Öncelikle burada başarılar kazanmak, Avrupa’da kupa kazanmak istiyorum. İnşallah önümüzdeki sene burada Avrupa Kupasıyla veya Şampiyonlar Ligi kupasıyla program yaparız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0