Kadıköy Hatıяası satış rekorları kırıyor!

Spor Toto Süper Lig ve Süper Final şampiyonluğu sonrasında Galatasaray Store'larda hiçbir ürün kalmadığını, satışa çıkan ürünlerin anında tükendiğini görüyoruz. Pazarlama ve Mağazacılık departmanın başına Nurettin Kantarelli gibi oldukça başarılı ve en az bizler kadar Galatasaraylı bir ismi getiren yönetimimiz ne kadar doğru bir hamle yaptığının karşılığını da bugünlerde alıyor. Taraftarların tüm önerilerini ve taleplerini dikkate alan, tek tek cevap veren Nurettin Kantarelli şampiyonluk t-shirtlerinde de taraftarların önerilerini dikkate almıştı.

Kadıköy'de kazanılan şampiyonluk sonrasında satışa çıkan 2 ürün vardı. Ürün tedarikçimiz Nike tarafından satışa çıkartılan t-shirt ve tüm oyuncularımızın portrelerinin bulunduğu bir t-shirt dışında hiçbir ürün yoktu. Twitter üzerinden taraftarların tüm önerilerini ve taleplerini dikkate alan Nurettin Kantarelli, şampiyonluk sonrasında en anlamlı ve en önemli t-shirtlerin üretimi için gerekli talimatları vermiş, taraftarların nabzını ölçerek hareket etmeye devam etmişti. Sonunda beklenen oldu.. Şampiyonluk sonrasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın deplasman takımı soyunma odasının duvarlarında yer alan "şampiyonluk hatırası" imzaların bulunduğu beyaz t-shirt satışa sunuldu. Mağazalara dağıtılmadan, ilk olarak internet üzerinden satışa sunulan ürün yaklaşık bir saat içerisinde tükendi veya beden sorunu yaşanmaya başladı. Mağazalara gerçekleştirilen dağıtımının ardından adeta kapış kapış giden Kadıköy Hatırası temalı şampiyonluk tshirtimiz ikinci kez üretime geçti. İkinci üretimin ardından ve mağazalara/internet sitesine ek takviyelerin ardından yeniden satışa sunulmasıyla birlikte, yeniden tükendi. Derbi maç bileti gibi, bir saat içerisinde tükenen şampiyonluk hatırası ürünümüz karşısında müthiş bir talep olduğu aşikar. Dün akşam Nurettin Bey bu konuda çok önemli bir açıklama yaptı ve son talep karşılanana kadar üretim gerekirse devam edecek diye belirtti.

Bu arada ufak bir dipnot olarak belirtelim. Galatasaray Store online satış sitesi şu sıralar kilitlenmiş, her gün binlerce talep iletiliyor durumda. Bu doğrultuda İstanbul içinde 2 gün olan kargolama süresi 4 güne çıkmış, şehir dışına gönderim tarihi 4 günden 6 gün seviyelerine çıktı. Biraz sabretmeniz, beklemeniz gerekecek. Tüm zamanların en büyük talebi ile karşı karşıya olduğumuz aşikar.

Kadıköy Hatıяası adlı şampiyonluk t-shirtimizi satın almak için; tıklayınız..

1 yorum:

  1. gsstore.org üzerinden de mesaj attım ama gerekli yerlere ulaşamadım. parçalı formanın s bedenini bekliyorum 3 haftadır. bu kadar zormudur bu bedenden forma basmak. hemde şampiyon olmuşken, talebin çok fazla olduğunu düşünüyorum ama nedense yok forma. sizler bu isteğimi Nurettin Bey'e iletebilirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0