İmparator'a 3 maç men cezası..

Şampiyonluk yolunda türlü oyunlara ve önceden kurgulanmış senaryoya inat, adım adım yürüyen Galatasarayımızda teknik direktörümüz Fatih Terim'e geçtiğimiz günlerde oynanılan Trabzonspor karşılaşmasında müsabaka hakemi Tolga Özkalfa'ya yönelik sözlerinden ötürü 3 (üç) maç men cezası verildi. Karşılaşma sonunda basın toplantısında zehir zemberek açıklamalarda bulunan İmparator'a jet hızıyla ceza yapıştırılırken, geçtiğimiz haftasonu oynanılan Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması sırasında bir taraftarın sahaya girmesi nedeniyle ilgili kulübe herhangi bir yaptırım uygulanmadı.


Irkçılık söylemlerine ve itirafına rağmen malum takımın oyuncusuna 2 maç ceza verenler, karşılaşma sonunda doğruları söyleyen ve hakeme küfür etmemesine rağmen tepkisini gösteren İmparator'a anında üç maç cezayı kesmesi ilginç ve artniyetli davrandıklarını ortaya koydu. Fatih Terim'e verilen bu ceza sonrasında tecrübeli teknik adam sezonu kapatmış oldu. İmparatorun yokluğunda takımın başında Hasan Şaş yer alacak.

1 yorum:

  1. Galatasarayımızı engellemek için tüpçünün fenerasyonu her pisliği yapıyor, bu tam da onlara ve zihniyetlerine uygun bir davranıştır.Ama biz bu çapulculara pabuç bırakmayız, değerli futbolcularımız sahaya çıkıp Fatih Terim yine kulübe de imiş gibi futbollarını oynayacak ve 8taşıda, şikebahçeyide yenecektir, biz onlara inanıyoruz.Haydi CimBomBom'un aslanları herzaman ki futbolunuzu oynayın ve bitirin bu kanatlı yaratıkları..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0