Wild-card ile Şampiyonlar Ligi'ne mi?

Geçtiğimiz sezon kulüp tarihinde ilk kez CEV Kupası'nda mücadele etmesine rağmen final oynama başarısı gösteren ve Avrupa'nın 2 numaralı kupasını altın sette kaybeden Galatasaray kadın voleybol takımının gelecek sezona dair hamleleri devam ediyordu. Kadın voleybolunun en önemli isimlerinden birisi olan Massimo Barbolini'yi takımın başına getiren voleybol şubemiz kadrosuna da önemli takviyelerde bulunmuştu. Geçen sezon gerçekleştirdiği yatırımların bu sene üzerine koyarak devam eden Galatasaray kadın voleybol takımı hakkında VoleybolMagazin sitesi tarafından dün gece saatlerinde önemli bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz sezon Avrupa'da tarih yazan kadın voleybol takımımızın wild-card alarak yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği belirtildi.


Bir süredir böyle bir ihtimal konuşuluyordu fakat olması konusunda pek fazla umut yoktu. Voleybolmagazin sitesinde yer alan haberde 2 hafta evvel CEV'e bu konuda girişimlerde bulunan ve talepte bulunan takımımızın olumlu cevap aldığı, yarı finalde elenen son Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Universal takımının yaşadığı bir takım sorunlar nedeniyle wild-card almasının zor olduğu belirtilmiş. Haberin doğruluğu konusunda birşey söylemek zor, keza dediğimiz gibi kulislerde (kısık sesle de olsa) konuşulan bir konuydu. Eczacıbaşı Vitra, Vakıfbank Güneş Sigorta ikilisinin gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi kesin. CEV yöneticileri tarafından bu sezon ülkemize bir tane wild-card verilecek. Bakalım bu kartın, daha doğrusu Şampiyonlar Ligi'ne katılımı sağlayacak olan davetin sahibi kim olacak. Avrupa Şampiyonu sıfatıyla sezonu tamamlayan Fenerbahçe Universal mi, yoksa Avrupa'da ilk yılında tarih yazan Galatasaray kadın voleybol takımımı mı? Hep birlikte heyecanla, merakla ve sabırsızlıkla ilerleyen günlerde yapılacak resmi açıklamayı bekliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0