Derya Özyer yuvaya döndü.

Yeni sezon öncesinde Ekrem Memnun yönetiminde yeni bir yapılanmaya giren Galatasaray kadın basketbol takımının yeni sezonda teknik kadrosunda tanıdık bir isim yer alacak. Uzun yıllar Galatasaray kadın basketbol takımının forması altında mücadele eden ve Kaptan-ı Derya lakabının sahibi olan Derya Özyer yeni sezonda Galatasaray kadın basketbol takımında yardımcı antrenör olarak görev alacak. İki sezondur TED Ankara Kolejliler'de başantrenör olarak görev yapan Derya Özyer, yaklaşık üç sezondur sıkıntısını yaşadığımız takım menajerliği konusunda da takıma büyük katkı sağlayacaktır. Eski oyuncumuza hoşgeldin diyor ve Galatasaray kadın basketbol takımının eski günlere dönmesine katkı sağlamasını temenni ediyoruz.

1 yorum:

  1. Kaptan-ı Derya Özyer'e, eşi eski koçumuz yeni menacerimiz gerçek Galatasaray'lı Murat Özyer'e ve yeni koçumuz Ekrem Memnun'a sonsuz başarılar diliyorum. Ancak bayan basketbolda şampiyonluk için mutlaka yerli rotasyonumuzun daha çok insiyatif alacak, oyuna ve skora katkı yapacak, üst düzeyde takım savunmasını ateşleyecek oyuncularla takviye edilmesi lazım. Sadece süper star yabancılarla şampiyon olunamayacağını artık öğrendik diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0