Ünal Aysal'dan transfer ve Mahmuti açıklaması..

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısı sonrasında bahçede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkanımız Ünal Aysal hem transferler, hem de bugün yaşanan Oktay Mahmuti konularına açıklık getirdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ünal Aysal, geçen sene transfer çalışmalarında bir takım yanlışlar yaptıklarını ve bu sene bunu yapmamaya dikkat edeceklerini belirtirken, erkek basketbol takımımızın antrenörü Oktay Mahmuti ile görüşmelerin sürdüğünü dile getirdi. Divan Kurulu'nda yaptığı açıklamaların basından bahçede gerçekleştirilen şampiyonluk kutlaması öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ünal Aysal'ın tüm açıklamaları şu şekilde...
TRANSFER
Burak Yılmaz ligin gol kralı. Gol kralı olmuş bir santrafora tüm takımların talip olması normaldir, Galatasaray dahil. Bunu inkar etmenin anlamı yok. Ancak biz bundan evvel etik olarak kurallarımızı koyduk ortaya. Trabzonspor kulübünün vermek istemediği bir oyuncuya talip olmak bizim için şuanda zor. Galatasaray'a rededilmek yakışmaz, bizlerde rededilmeyi sevmeyiz. Demba Ba ve Milito ikisi de iyi futbolcular ama Milito bana göre yaşlı bir oyuncu. Biyolojik durumu, sağlık durumu gibi değerler iyi değerlendirilmesi gerekir. Bunu da teknik heyetimiz düşünecektir diye düşünüyorum. Bu iki oyuncu hakkında bana teknik heyetimizden bir talep gelmedi, onlar kendi hazırlıklarını tamamlıyorlar. Bir kaç kere tekrarladım, Kayserispor eğer Amrabat'ı satmak istiyorsa talip oluruz aksi halde talip olmam. Transferleri bu ayın 24'üne kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Transferler gerçekleşirse duyacaksınız. Yıldız transferi olacak, bu kaçınılmaz birşey. Bizim takımımızda yıldızlarımız zaten bulunuyor ama takviyeler yapacağız. Bu sene üç kulvarda oynayacağız, hepsi için yeterli rotasyonu sağlamamız ve özellikle kaliteli oyuncu sayısını arttırmamız gerekiyor.

Geçen sene daha açık çalışıyorduk, zararını gördük. Bu sene daha dikkatli ve daha gizli çalışıyoruz. Ben başkanlığımda bir yılı doldurdum. Artık acemi değilim. Bütün deneyimlerimizi kulübümüz için kullanmak amacındayız. Başkanlık dönemimde şunu da öğrendim ki medyayı ve taraftarın söylediklerini dinlemeli, anlamalıyız. Ama son kararı biz veririz.

OKTAY MAHMUTİ
Oktay Mahmuti ile zaten yeni bir anlaşma yapmıyoruz, eskiden yapılmış olan 2+2 olarak bir anlaşma var. Bu iki yıl menajer olarak var, koç olarak değil. Bizim şuanda konuştuğumuz olay, coach olarak değiştirilsin mi, değiştirilmesin mi.. Bunun şartlarının bize ve hocamıza uyması lazım. Kimse kimseyi istemiyor diye birşey yok. Oktay Mahmuti iyi bir coach, değerli bir hoca. Bizim kendisini yeniden değerlendirme yapmamız doğru olmaz. Yaşananlar bizim iç disiplin olaylarımız, önümüzdeki hafta gerekli açıklamaları yapacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0