Galatasaray Medical Park'ın yeni transferi Engin Atsür imzayı attı..

Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımının yeni transferi Engin Atsür, bugün düzenlenen basın toplantısı ve imza töreniyle birlikte kendisini Galatasaraylı yapan imzayı atmış oldu. Taraftarların da katılımıyla birlikte imza törenini gerçekleştiren milli oyuncu imza töreninin ardından taraftarların sorularını yanıtladı. İmza töreninde hazır bulunan şube direktörümüz Murat Özyer'le birlikte açıklamalarda bulunan Engin Atsür, sarı-kırmızılı formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu ve şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını dile getirdi.


GSTV'den de canlı olarak yayınlanan törende ilk söz alan isim ise Murat Özyer oldu

"Engin Atsür'e hoş geldin diyorum. Engin, Türk basketbolunun yetiştirdiği önemli oyunculardan biri, 1984 doğumlu, Efes Pilsen altyapısından yetişti. En önemli özelliklerinden bir tanesi elbette yetişme döneminin bir kısmını Amerika'da bulunan North Carolina State'de tamamladı ve ondan sonra tekrar ülkemize döndü. Milli takımlarda görevler yaptı, A Milli Takım dahil olmak üzere. Ve şimdi Galatasaray Medical Park Erkek Takımı'nda bizi şampiyonluğa götürecek oyuncularımızdan biri olacak." 

Yeni transferimiz Engin Atsür'ün açıklamaları ise şu şekilde oldu:

 "Öncelikle buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Murat abiye de teşekkür etmek istiyorum, güzel ifadeler kullandı. Bu vesileyle Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutluluğumu dile getirmek istiyorum. Tüm Galatasaray taraftarına, Galatasaray yönetimine, koç Ergin Ataman'a, şube koordinatörümüz Murat Özyer'e, bana duydukları güvenden dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Kurulacak kuvvetli bir takımla hep beraber şampiyonluğa yürüyeceğiz inşallah, bunun için buradayım.

Abdi İpekçi Spor Salonu çok zorlu bir atmosfere sahipti, aramızda hep konuştuk arkadaşlarımızla. Hatta bazılarımız ısınmaya bile çıkmamayı düşündü. Bütün sezon böyle bir atmosferi daha önce hiçbir yerde görmemiştik. Beni çok etkiledi açıkçası. Galatasaray taraftarının basketbol sevgisi ve bilinci en önemli etkenlerden biri oldu. Bunun yanı sıra kulübün yapmış olduğu yatırımlar, basketbola verdiği önem, bu seneki yapılanma, Lutfi Arıboğan'ın gelişi, Murat Özyer'in tekrar yuvaya dönüşü ve tabii ki Ergin Ataman'ın Galatasaray'la buluşması ve onların bana duyduğu güven büyük etken oldu.

Ergin Ataman ve Murat Özyer ile ilk temasa geçtiğim zaman çok mutlu oldum. Galatasaray camiasından böyle bir teklif gelince çok düşünmedim açıkçası. Çabuk bir şekilde transfer gerçekleşti diyebilirim, birkaç gün içinde. Ergin Ataman çok önemli bir koç, daha önce Efes Pilsen altyapısında onunla birlikte çalışma fırsatı bulmuştum, kendisini çok iyi tanıyorum, o da beni tanıyor. Çok başarılı ve iddialı bir koç, her zaman zirveye oynuyor. Oyuncularına güven vermesini çok iyi biliyor. Geçtiğimiz sezon yakaladığı başarıları Galatasaray bünyesinde biz de onunla yaşamak istiyoruz.

Bu seneki yapılanma, teknik anlamda ve oyuncu anlamında tamamen şampiyonluk odaklı. Avrupa'da da hedefimiz başarılı olmak. Bize inanın. Tüm çalışmalarımızı şampiyon olmak adına yapacağız. Ben inanıyorum ki çok iddialı bir takım olacağız. Büyük kulüpler önemli kadrolar kuruyorlar. Geçen sene de gördük, çok çekişmeli bir lig oluyor. Galatasaray Medical Park'ı da bu yarışın zirvesine görüyorum açıkçası. Bunu yapabilmek için her türlü kapasitemiz var. Tüm yapılan planlar, sene sonunda zirvede olmak için. Diğer takımlar ne kadar güçlü olursa olsun, amacımız sezonu sonunda zirvede olmak''

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0