Reklam | Ankara Galatasaray Store'dan bir ilk..

İlklerin takımı Galatasarayımız alışveriş anlamında da bir ilke imza attı. Hayata yeni geçen uygulamayla birlikte artık Ankara Galatasaray Store mağazamızdan alışverişlerinizi Facebook hesabınız üzerinden yapabilirsiniz. Dünyanın bir numaralı sosyal medya platformu Facebook'ta başlattığı uygulamayla birlikte taraftarlarımıza Galatasaray Store alışverişini basite indirmeyi hedefleyen Ankara Galatasaray Store mağazamız tüm ürünlerimizde hızlı kargo, kolay ödeme seçenekleriyle Galatasaray'ın bir numaralı destekçisi olan taraftarlarımıza da kolaylık sağlıyor. Bu linke tıklayarak uygulamayı beğenmenizin ardından güvenli bir şekilde alışverişinize başlayabilirsniz.

Bilgi: Ankara Galatasaray Store tarafından yapılan uygulamalardan FCN Blog olarak yetkili ve sorumlu olmadığımızı hatırlatmak isteriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0