Ali Dürüst: Melo'yu bir sene daha kiralamak istiyoruz.

Yılan hikayesine dönen ve taraftarın merakla beklemesinin yanı sıra artık kabak tadı vermeye başlayan Melo transferiyle ilgili olarak ikinci başkanımız Ali Dürüst açıklamalarda bulundu. Oyuncu ile görüşmelerin devam ettiğini ve son teklifi yaptığımızı dile getiren Ali Dürüst, kendisini bir yıl daha kiralamak istediğimizi ve bu konunun kısa bir süre içerisinde olumlu-olumsuz sonuçlanacağını dile getirdi. Melo'nun alternatifleri olduğunu dile getiren Ali Dürüst'ün tüm açıklamaları şu şekilde..

"Melo ile olan transfer görüşmesi sürecindeki geçen bazı olayları, hem kulübüyle hem kendisiyle bir daha değerlendirmek durumuna bizi yöneltti. Onlara yeni bir teklifte bulunduk, geçen seneki gibi kiralık olarak. Bu teklifi kabul görürse değerlendiririz, yoksa olmaz. Galatasaray için uygun olan bir sene kiralanmasıdır, o şekilde bir talepte bulunduk. Değerlendirip bir-iki gün içerisinde öyle veya böyle sonuçlanır. Alternatifler var, transfer dönemi devam ediyor. Gerekli çalışmaları hocamız yapıyor, bizde buna göre hareket edeceğiz. Transfer döneminin gerekirse son gününe kadar gerekli uygulamalar yapılacak, kimse merak etmesin."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0