Sarayın Sultanları sezonu açtı..

Yeni sezon öncesinde teknik ve idari yönetiminde değişikliklere giden ve kadrosunu da önemli isimlerle takviye edip, sezon öncesi hedeflerini büyük koyan Galatasaray kadın basketbol takımı sezonu açtı. Florya Metin Oktay Tesislerinde ilk antrenmanını yapan takımımız yaklaşık iki saatlik bir çalışmayı geride bıraktı. Baş antrenör Ekrem Memnun'un yanısıra yardımcıları Derya Özyer ve Emre Vatansever de antrenmanda yerini aldı. İlk çalışmasında tam kadro çalışma imkanı bulamayan takımımızda Işıl, Özge, Yasemen, Şaziye, Gülşah, Bahar, Nevriye ve yeni transfer Şebnem antrenmanda yer alan isimlerdi.


WNBA'da görev yapmakta olan Lindsay Whalen, Sancho Lyttle, Ann Wauter, Sylvia Fowles ve U20 takımının yıldızlarından Ayşe Cora takımla birlikte çalışmazken, geçirdiği ağır sakatlık sonrası tedavisi sürmekte olan İspanyol yıldız Alba Torrens ise 1 Eylül'de İstanbul'a gelecek. Burada doktor kontrolünden geçecek olan Torrens'in durumu ise o zaman belli olacak. Bu arada İspanyol oyuncunun doğum gününü buradan tekrar kutlayalım ve eski sağlığına bir an önce kavuşup takımımızla önemli başarılara yürümesi temennimizi de belirtelim. İyi ki doğdun Alba!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0