Sutopu | Şampiyonluğa bir adım..

Ligde son 21 yılda 17 kez şampiyonluk sevinci yaşayan ve 7 yıldır üstüste şampiyonluk kupasını müzesine götüren Galatasaray sutopu takımı üstüste sekizinci şampiyonluğa emin adımlarla gidiyor. Ligde oynadığı tüm maçlarını kazanan takımımız play-off serisinde de yenilgisiz olarak adını finale yazdırmış ve Heybeliada karşısında 1-0 önde başlama avantajını elde etmişti. Finallerin ikinci maçında Heybeliada karşısında havuzdan 10-5 gibi farklı skorla üstün ayrılan Galatasaray sutopu takımı Cuma günü oynanacak olan karşılaşmadan da galibiyetle ayrılması halinde üstüste 8.kez şampiyonluğunu ilan edecek.

Kazanmamız halinde şampiyonluk kupasını kaldıracağımız karşılaşma için Cuma günü saat 17:15'te Kalamış'ta bulunan tesislerimizden Heybeliada'ya motor kaldırılacak. Şampiyonluk mücadelemizde takımımızın yanında olmak isteyen tüm taraftarlarımızı bekliyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0