Ünal Aysal: Melo'yu kiralamaktan başka çözüm yolu yok.


Galatasaray TV'de canlı yayın konuğu olarak programa katılan başkanımız Ünal Aysal, eski başkanlarımıza verdiği iftar yemeği öncesinde gündemden düşmeyen Felipe Melo transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Bu şartlar altında yıldız oyuncunun bonservisini almanın imkansız olduğunu dile getiren Ünal Aysal, yıldız oyuncunun bir sene daha kiralanmasını istediklerini dile getirirken Brezilyalı oyuncunun bu akşama kadar karar vermesini beklediklerini belirtti. Başkanımızın transfere dair açıklamaları şu şekilde..

Felipe Melo sevdiğimiz, Galatasaray'a faydalı olmuş, hizmet etmiş bir oyuncu. Biz bu sene bizimle birlikte olmasını çok istedik. Hocamız da özellikle bu konuda ısrarcı oldu. Ama şu anda geldiğimiz noktada Felipe Melo'nun satın alma opsiyonunu bir kenara bıraktık, şartlarda anlaşmamız mümkün değil. Ekonomik boyutları çok önemli. Bir senelik kira formülü elde kalan tek boyutu bu işin. Herhalde yarın akşama kadar neticelenir. Ama Melo'nun alternatiflerinin üzerinde de çalışıyoruz. Yarın akşama kadar bu iş neticelenmezse alternatiflerinden bir tanesi üzerinde yoğunlaşacağız.

Amacımız Galatasaray taraftarına güçlü her zaman övüneceği güveneceği ve zevkle seyredeceği bir takım yaratmak ve onların Galatasaray'a olan bağlılığını ve sevgisini elimizden geldiğince desteklemek.

1 yorum:

  1. Buyuksun Unal baskan. Ister Melo gelsin ister gelmesin ama Buyuk Baskansin..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0