Ergin Ataman: Amacımız tüm kulvarlarda başarı..

Yeni sezon öncesi çalışmalarını kapsamında Paris'te özel bir turnuvaya katılacak olan Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımında başantrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamalarda bu sezon önemli rakiplerle mücadele edeceklerini dile getiren tecrübeli başantrenör, Beko Basketbol Ligi'nin zorlu liglerden birisi olduğuna dikkat çekti. Amaçlarının yarıştıkları her kulvarda başarı olduğuna değinen Galatasaray Medical Park başantrenörü Ergin Ataman'ın tüm açıklamaları şu şekilde..



Çok güzel bir basketbol sezonu Türkiye’yi bekliyor. Türk basketbolu büyük bir yükselişte ve ligde büyük bir rekabet olacak. Biz de bu rekabette var olabilmek için yönetim kurulumuz ve başkanımız Ünal Aysal’ın katkılarıyla yapabileceğimiz en iyi kadroyu kurduk.


Simone Pianigiani gibi antrenörlerin Türkiye’ye gelmesi çok güzel bir şey. Bu, Türk basketbolunun gelmiş olduğu noktayı gösteriyor. Ligimizde çok kaliteli antrenörler olacak. Antrenörler arasındaki rekabet, Türk basketbolunu daha ileri götürecek. Kağıt üzerinde baktığınızda rakiplerimiz Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker veya Beşiktaş gibi görünüyor ama Banvit, Pınar Karşıyaka ve Mersin Büyükşehir Belediyesi gibi takımlarda üst sıralar için mücadele edecektir. Çok ciddi ve bir o kadar da keyifli bir lig olacak. Burada çarpışacak olan bütçeler değil, kadrolar ve o kadroların hangisini iyi bir takım olabileceğidir. Bizim de işimiz en iyi takımı oluşturmak.

Bu sezon ULEB Eurocup'ta mücadele edeceğiz fakat baktığınızda futbolda da takımlar, zaman zaman UEFA Şampiyonlar Ligi’nde değil, UEFA Avrupa Ligi’nde oynuyor. Galatasaray Medical Park da bu sene Avrupa Kupası’nda mücadele edecek. Çok ciddi rakiplerimiz olacak. Hiçbir konsantrasyon eksikliği yaşamadan, şampiyonluk için yarışacağız.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun başında çok tecrübeli isimler var. Mutlaka (A) Milli Takımı en iyi yere taşıyacak olan ekibi kuracaklardır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0