Fatih Terim: Saygı duyulacak işler yapmak istiyoruz..

Spor Toto Süper Lig'in 4.haftasında Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşan lider Galatasaray, rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu ve sahadan 4-0'lık farklı galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetle liderliğini perçinleyen Galatasarayımız, yıllar sonra oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde moral depolamış oldu. Karşılaşma sonrasında teknik direktörümüz Fatih Terim karşılaşmaya ve transferlerimize dair açıklamalarda bulundu. Manchester United deplasmanı hakkında da açıklamalarda bulunan İmparator takım halinde gelişme kaydetmeleri gerektiğini dile getirdi. İmparator'un tüm açıklamaları şu şekilde...
Geçen sene iki maçta da Antalya'yı yenememiştik. İlk yarıdan ziyade ikinci yarı bizim için daha rahat geçti. Manchester maçı öncesi, daha doğrusu böyle maçların öncesi ve sonrası hep zor geçmiştir. Oyuna hakim olan, kontrolünde bulunduran bir Galatasaray izledik. İkinci yarıda da anormal bir efor sarfetmemize gerek kalmadı açıkçası. Daha rölanti oynadık diyebiliriz ikinci yarıda. Gol yemediğimiz için de ayrıca mutluyum. Çok gol bulduğumuz için de sevinçliyim.

Amrabat daha çok işler yapacaktır. Adapte oldukça gelişecek. Galatasaray'ın bir sistemi var. Ona birşeyler katabilecek bir isim. Karakteri de çok düzgün. Performansını 90 dakikaya yayarsa daha etkili olacaktır. Kaliteli bir isim. Galatasaray'ın eksik olduğu, hücumda bire bir kalınan anlarda Aydın, Burak ve Amrabat gibi isimleri kullanmaya çalışıyoruz.

Elmander'in çıkarken canı çok yanıyordu. Sağlık heyetimiz genel olarak bir tetkik yaptıktan sonra birşey diyebiliriz. Şahsi kanaatim Manchester maçına uzamayacaktır.

Cris'in tecrübesinden faydalanmaya çalışıyoruz. Bize güç kattığı kesin. Dany, Gökhan, Semih ve Cris ile Galatasaray'ın göbeği istenen verimi sağlayacaktır. Burak da giriyor ve atıyor. Defansın arkasına çabuk sızmasıyla değişik bir santrafor özelliği gösteriyor.

Manchester maçı ile ilgili söylenecek bir şey yok. En iyi neticeyi almak için gideceğiz. Hocasından kulübüne, dünyadaki en büyük kulüpler düzeyine gelen Manchester United'a saygı duyuyoruz. Ancak biz de saygı duyulacak bir iş yapmak istiyoruz. Salı günüü İngiltere'ye uçacağız. Uzun süredir oynamayan. Galatasaray ile zamanında tarih yazmıştık. Neden bir daha olmasın. Mağlup olmaktan korkmayacak bir Galatasaray olacak Manchester'da... Korkmadan oynamaya ve iyi şeyler yapmaya gidiyoruz. Bizim başka hiçbirimizin başka bir düşüncesi yok.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0