Hazırlık etabı - 2: Rixos Cup

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına İtalya'da başlayan ve katıldığı hazırlık turnuvası Pasta di Sardegna'da şampiyon olan Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı İtalya'da gerçekleştirdiği hazırlıklarının ardından geçtiğimiz günlerde İstanbul'a dönmüştü. Yeni sezona iddialı bir kadro ve mücadele ettiği her kulvarda başarı parolasıyla hazırlanan Ergin Ataman ve öğrencileri hazırlık etabının ikinci döneminde Antalya'da düzenlenen Rixos Cup'ta boy gösterecek. Takımımızın yanı sıra Anadolu Efes, Beşiktaş, Banvit, Unics Kazan, KK Cibona gibi takımlar turnuvada yer alıyor.


Yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da milli takıma giden oyuncuları Ender, Göksenin, Furkan, Macvan ve fizik tedavisi için izinli olan Ndong'dan yoksun sürdüren Galatasaray Medical Park burada dokuz hazırlık karşılaşması yaptı. Unics Kazan, Montepaschi Siena, Virtus Roma gibi takımlarla hazırlık maçı yapan takımımız Sardunya Adası'nda düzenlenen Pasta di Sardegna turnuvasında oynadığı iki maçında da sahadan galibiyetle ayrılarak sezonun ilk turnuvasında şampiyon olma başarısı gösterdi. Hazırlık etabının ilk dönemini İtalya'da değerlendiren takımımız 8 Eylül'de uzun süren dönüş yolculuğunun ardından İstanbul'a gelmişti.

İtalya'da gerçekleştirilen hazırlık döneminin ardından İstanbul'a dönen Ergin Ataman ve öğrencileri, hazırlık döneminin ikinci etabında Antalya'ya gidiyor. 2010 yılında düzenlenen turnuvayı şampiyonlukla taçlandıran Galatasaray Medical Park bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Uluslarası Rixos Cup'ta mücadele edecek. Takımımız turnuvada Unics Kazan ve Banvit ile aynı grupta yer alacak. Ender Arslan ve Henry Domercant idari kadromuz tarafından izinli oldukları için Rixos Cup'ta takımda yer alamayacak.

Turnuvanın maç programı şu şekilde;

13 Eylül Perşembe
16.45 - Galatasaray Medical Park vs. Banvit

14 Eylül Cuma
20.15 - Galatasaray Medical Park vs. Unics Kazan

15 Eylül Cumartesi
14.45 - A Grubu 1 vs. B Grubu 2
17.00 - B Grubu 1 vs. A Grubu 1

16 Eylül Pazar
18.00 - Final

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0