Hazırlık Maçı | Dinamo Sassari 77- 88 Galatasaray Medical Park

Yeni sezon hazırlıklarını İtalya'nın Bormio kentinde sürdüren Galatasaray Medical Park, dün kamp yaptığı bölgeden ayrılarak Sardinya'nın yolunu tuttu. Burada özel bir turnuva olan Pasta di Sardegna'ya katılacak olan Ergin Ataman ve öğrencileri turnuva öncesinde son hazırlık maçı olarak İtalyan ekibi Dinamo Sassari'ye konuk oldu. Rakibi karşısında ilk yarıyı 33-43'lük skorla önde kapatan Galatasaray Medical Park elde ettği farkı ikinci yarıda da korumaya devam edince sahadan 77-88'lik galibiyetle ayrıldı. Takımımızda en skorer isim 24 sayı - 5 ribaund performansı ile oynayan Henry Domercant oldu. Galibiyetin bir başka mimarı ise 16 sayı - 5 asist ve 5 ribaund performansı sonrasında istatistk kağıdının her yerini dolduran takım kaptanımız David Hawkins oldu.





İtalya Ligi'nde mücadele eden Dinamo Sassari karşısında milli takımlarda bulunan oyuncularımızın yanı sıra fizik antremanlarına devam eden Boniface Ndong forma giymezken, süre alan her oyuncumuzun skora katkı vermesi dikkat çekti. Domercant ve Hawkins'in yanı sıra hücumda çift hanelere çıkan isimler Cenk Akyol (15 sayı), Jamont Gordon (12 sayı) ve Ersin Dağlı (12 sayı) oldu. Karşılaşmada takım halinde 15 asist yaparken, bu alanda öne çıkan isim 5 asist performansıyla David Hawkins oldu. Tecrübeli oyuncuya en büyük destek 4 asist ile Ersin Dağlı'dan geldi. 

Çift hanelere çıkan dört oyuncumuzun yanı sıra Engin Atsür karşılaşmayı 5 sayı, genç oyuncularımız Doğukan Sönmez ve Sertaç Şanlı mücadeleyi 2 sayı ile tamamladı.



Sıradaki maçlarımız ise Dinamo Sassari'nin ev sahipliği yapacağı ''Pasta di Sardegna'' turnuvasında olacak. İlk olarak 8 Eylül Cumartesi günü saat 18.15'te Victoria Libertas Pesaro ile karşılaşacak olan takımımız alacağı sonuca göre final ya da üçüncülük maçına çıkacak. Üçüncülük maçı hemen ertesi gün Pazar saat 18.15'te, final ise 20.30'da oynanacak. Bu turnuvanın ardından ise takımımız İtalya kampını sonlandırıp İstanbul'a dönecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0