Manchester United hatıra atkısı, çok yakında..

Galatasarayımız yıllar sonra yeniden İngiliz devi Manchester United ile karşılaşınca, anlı şanlı tarihimiz gözümüzün önüne geldi. Türk futbolunun yüzakı olan takımımız 1993/4 sezonunda dünya devi Manchester United ile öneleme turunda karşılaşmış ve rakibini elemeyi başararak adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdırmıştı. Old Trafford'da oynanılan ve 3-3'lük beraberlikle sona eren karşılaşmanın ardından 3 Kasım 1993 günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanılan karşılaşmada efsane bir tezahürat dillerden düşmüyordu. Sıradan bir tezahürat değildi aslında, Manchester United oyuncuları sahaya çıktığında yapılan. Bir ulusun bir takıma olan inancını, inanmışlığı, isteği, arzuyu ve kim olursa olsun korkmadığını gösteren bir tezahürattı, o gün Mecidiyeköy'de yankılanan. İngiliz takımına ülkemizin topraklarına attıkları ilk adımdan itibaren cehennemi yaşatan Galatasaray taraftarı yıllar sonra yeniden hatırlanacak bir tezahüratı dile getiriyordu; Manchester i•nesi kolla kendini!

Şampiyonlar Ligi'nde yeniden kırmızı-beyazlı rakibi ile eşleşen takımımızın evinde oynayacağı karşılaşmaya dair bir hatıra atkı yaptırma fikri dün gece twitter'da ortaya çıktı. Ön yüzünde efsane tezahüratın, inancın ve korkusuzluğun sembolü olan tezahüratın dışında tarih ve Şampiyonlar Ligi yazısı bulunacak. Arka yüzünde de Ali Sami Yen Cehennemi'ni hatırlatan "Welcome to Hell" yazısı yer alacak. Gerekli tasarımlar tamamlandıktan sonra atkılar için gerekli hazırlıklar yapılmaya başlandı. Tahmini fiyat olarak (±5) 20 TL civarında olmasını planlıyoruz ve sınırlı sayıda çıkartılacak. Bu organizasyonla ilgili olarak önsiparişleri almaya başladık. Dilerseniz twitter üzerinden organizasyonun asıl sahibi Yunus Dinç'e, dilerseniz fcnblog@yahoo.com.tr adresine mail atarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Sınırlı sayıda üretileceği için şimdiden önsipariş alarak talebi, rakamları görmek istiyoruz. Bu doğrultuda gerekli çalışmaları zaten başlattık. Efsanevi maçın efsanevi tezahüratı, yıllar sonra hatıra atkı olarak satışta olacak.

Dipnot: Bu atkının tek amacı Manchester United karşılaşması için bir hatıra olmasıdır. Herhangi bir çıkar amacı, reklam amacı yoktur. Galatasaray Pazarlama AŞ'nin konuyla alakalı olarak hiçbir bağlayıcı yükümlülüğü yoktur. Atkıların ücretleri hesap numarasına ödendikten sonra kargoya verilecektir ve kargo alıcı ödemelidir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0