Paidar Demir Turnuvası'nda ilk iki gün geride kaldı..

Galatasaray erkek voleybol takımının yeni sezon hazırlıkları kapsamında ev sahipliği yaptığı Paidar Demir Turnuvası'nda ilk iki gün geride kaldı. Türk voleybolunun ve Galatasaray'ın efsanevi oyuncularından merhum Paidar Demir'in anısına yapılan turnuvaya ev sahibi olarak katılan Dragan Nesic ve öğrencileri geride kalan iki günün sonunda iki maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı. İlk iki gün Torul Gençlik ve Çankaya Belediyesi ile karşılaşan takımımız rakiplerine set vermedi.

Turnuvanın ilk gününde Torul Gençlik Belediyesi'ni ağırlayan takımımız rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu ve setlerden 25-17, 27-25, 25-22'lik üstünlüklerle ayrılarak ilk maçından 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Turnuvanın ikinci gününde Çankaya Belediyesi ile karşılaşan takımımız bu karşılaşmada da rakibine baştan sona üstünlük kurmayı başardı. Ankara temsilcisi karşısında 25-17, 25-20 ve 25-13'lük set sonuçlarıyla sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Galatasaray erkek voleybol takımı geride kalan iki maç sonunda rakiplerine set kaybetmeden ilk iki günü tamamlamış oldu.

30 Eylül'e kadar devam edecek olan turnuvada takımımız bugün (28 Eylül) Sivas 4 Eylül ile karşılaşacak. 29 Eylül günü Ziraat Bankası ile karşılaşacak olan Dragan Nesic ve öğrencileri turnuvanın son maçında Maliye Milli Piyango ile karşılaşacak ve bu karşılaşmayla birlikte Paidar Demir Turnuvası sona erecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0