Burhan Felek sarı, Abdi İpekçi kırmızı diyecek!

2 ay önce başlayan futbol takımının şampiyonluk maratonuna "amatör" olarak lanse edilen ama ciddi meblağlar harcanan diğer branşlarımız bu haftadan itibaren maç programlarına eklenmeye başladı. Geçtiğimiz hafta başlayan erkek voleybol ve basketbol takımlarımızın lig maçlarının yanı sıra bu hafta kadın basketbol ve voleybol takımlarımızın ligleri başlıyor. Bu hafta enteresan bir nokta var, Galatasaray armasını taşıyan dört takımımız aynı gün sahaya çıkacak. Abdi İpekçi Arena'da basketbol takımlarımız taraftarımızla buluşurken, Burhan Felek Spor Salonu'nda ise voleybol takımlarımız taraftarlarımızla buluşacak. Taraftar kapsamında bir bölünme olacağı kesin ama basketbol takımlarımızın oluşturduğu sinerjiye bu yıl voleybol takımlarımızı da eklememiz gerekiyor. Kısacası yarın (Cumartesi günü) Burhan Felek Spor Salonu'nda tribünler sarı derken, Abdi İpekçi Arena tribünleri kırmızı diyecek!

BASKETBOLUN KALBİ: ABDİ İPEKÇİ ARENA
Beko Basketbol Ligi'nde ligin ilk haftası Antalya BŞB deplasmanında 36 sayılık farkla sahadan galip ayrılan ve eksiklerine rağmen sahadan rahat bir galibiyetle ayrılan Ergin Ataman ve öğrencileri, şampiyonluk parolasıyla çıktıkları maratonda ilk kez Abdi İpekçi Arena'da taraftarının önünde sahaya çıkacak. Beko Basketbol Ligi'nin ikinci haftasında Aliağa Petkim'i evinde ağırlayacak olan Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı saat 16:00'da başlayacak olan karşılaşma öncesi taraftarlarına bir süpriz hazırlıyor. Ama bu karşılaşma öncesinde, eski günlerine dönmeye çalışan ve taraftarının desteğini yanında görmek isteyen Galatasaray kadın basketbol takımı taraftarımızla buluşacak. Kadınlar Basketbol Ligi'nin ilk haftasında Ceyhan Belediyesi'ni evinde ağırlayacak olan takımımız Cumartesi günü saat 13:45'te sahaya çıkacak.

VOLEYBOLUN KALBİ: BURHAN FELEK SPOR SALONU
Yeni yatırımlar, yeni kadrolar ve teknik heyetler kurarak yeni sezona iddialı bir şekilde giren Galatasaray voleybol takımları haftasonu Burhan Felek'te taraftarlarımızla buluşacak. Geçtiğimiz hafta başlayan Erkekler Voleybol Ligi'nde Çankaya Belediyesi deplasmanında sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Galatasaray erkek voleybol takımı ligin ikinci haftasında evinde Halkbankası'nı ağırlayacak. Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 15:00'da başlayacak ama öncesinde tıpkı basketbol takımlarımızda da olduğu gibi kadın voleybol takımımız sahaya çıkacak. Galatasaray Daikin bu hafta başlayacak olan Bayanlar Voleybol Ligi'nde saat 13:00'da kendi evinde Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni ağırlayacak.

Galatasaray'ın spor kulübü olduğu gerçeğini unutmadan tüm taraftarlarımızı takımlarımızın yanında olmaya davet ediyoruz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0